Bilecik’te Ahırda Çıkan Yangında 10 Büyükbaş Hayvan Telef Oldu

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’in Bozüyük İlçesine bağlı Dombaçayır Köyünde bir ahırda meydana gelen yangında 10 büyükbaş hayvan telef olurken, saman balyaları ve tarım aletleri de yanarak kullanılamaz hale geldi.

Edinilen bilgiye göre, Bilecik’in Bozüyük ilçesi Dombaçayır köyünde Berkay Ç.’ye ait ahırda yangın çıktı. Yangının fark edilmesi üzerinde Bozüyük ve Dodurga Belediyesine bağlı itfaiye ekipleri müdahale için olay yerine geldi.

İtfaiye ekiplerinin uğraşları sonucunda yangın kontrol altına alınırken, çıkan yangında 10 büyük baş hayvan telef olurken saman balyaları ve tarım aletleride dahil olmak üzere ahır kullanılamaz hale geldi.

Diğer yandan, yangının çıkış nedeni araştırılırken Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna’da yangın söndürme çalışmalarını yerinde izledi.

Yangın ve yangın söndürme çalışmaları ile ilgili açıklamalarda bulunan Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna; “Dombayçayır köyünde ahırda ve samanlıkta yangın çıktı, 8 ile 10 büyük baş hayvan öldü. Yaralanma ve can kaybı yok. Ahır ve samanlık kullanılamaz hale geldi. Maddi hasar kaybı çok. Dodurga ve Bozüyük Belediye itfaiye ekipleri müdahale ettik. Bizzat ben başlarıda müdahale ettim.” ifadelerine yer verdi.

Bilecik’te Ahırda Çıkan Yangında 10 Büyükbaş Hayvan Telef Oldu
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin