BİLECİK’TE ARAÇ YANGINI “babama ne diyeceğim şimdi”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te, seyir halindeyken motor kısmından alev alan açık kasa kamyonet, kullanılamaz hale geldi.

Alınan bilgiye göre, Bozüyük-Bilecik Karayolunda Akasya Altı mevkiisinde seyir halinde bulunan Şanverdi Kayabay idaresindeki 11 AE 832 plakalı açık kasa kamyonet, bir anda alev aldı.

 

Aracından duman çıktığını fark eden Şanverdi Kayabay, alev alan kamyonetten son anda kendini dışarı attı.

 

 

İtfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucu yangın kısa sürede kontrol altına alınırken, yangın sonrası araç kullanılamaz hale geldi.Araçtan kendini zor dışarı attığını belirten sürücü Kayabay, “Deresakarı Köyünden Bilecik’e geliyordum arabadan dumanlar çıkmaya başladı hemen sağa çektim kaputu açamadım hemen itfaiyeyi çağırdım. Araba içerisi duman oldu kendimi dışarı zor attım. Ben babama ne diyeceğim şimdi. Yoldan geçenlere dur dedim ama kimse durmadı. Yangın tüpü olsa hemen müdahale edecektik ama tüp olmadığı için müdahale edemedim.” dedi.

BİLECİK’TE ARAÇ YANGINI “babama ne diyeceğim şimdi”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. binlerce değerinde araba al ve kullan . araçta zorunlu olarak bulunması gerek malzemeyi taşımaz isen olacağı bu . yangın tüpü 35 lira . bu olay bir çok sürücüye ders olsun . yasalar boşuna konmaz . kurallara uymayanlar, bana bir olmaz diyen akıllılara ders olsun . dua et ucuz kurtulmuşsun . geçmiş olsun . umarım ailende ders almıştır .

    Cevapla
  2. araba al ve kullan. araçta zorunlu olarak bulunması gereken malzemeyi taşımaz olacağı bu . yangın tüpü 35 lira bu olay bir çok sürücüye ders olsun yasalar boşuna konmaz .kurallara uymayanlar bana bir şey olmaz diyen akıllara ders olsun. dua et ucuz kurtulmuşsun. geçmiş olsun .umarım bundan ailen de ders almıştır. öner uz

    Cevapla
  3. Alkole vereceği parayı yangın tüpüne verseymiş kurtarırmış

    Cevapla
Bizi Takip Edin