Bilecik’te “Emre Kırtasiye” açıldı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Merkez İlçe Başkanı ve İl Genel Meclisi Üyesi Serkan Yıldırım ve eşi Berrin Yıldırım’ın işletmeciliğini yaptığı “Emre Kırtasiye” isimli iş yerinin açılışı yoğun katılımla gerçekleşti.

 

 

Gazipaşa Mahallesi Rasimbey Caddesi üzerinde açılan “Emre Kırtasiye” isimli iş yerinin açılışına, Bilecik Valisi Tahir Büyükakın, AK Parti Bilecik Milletvekili Halil Eldemir, Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, Bayırköy Belediye Başkanı Mustafa Yaman, Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş, İl Jandarma Komutanı Jandarma Albay Hacı Mehmet İnce, İl Emniyet Müdürü Ertuğrul Namal, Bilecik Giyim ve Mensucat Odası Başkanı Haşim Balcı, Bilecik Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatif Başkanı Halit Gölcan, Siyasi Parti temsilcileri ile çok sayıda davetli katıldı.

 

Açılış öncesi konuşma yapan Serkan Yıldırım, “Siyaset bir tarafta, artık ticaret yapıyoruz. Siyasette konuşacak çok şey var ama, burada ticarette artık sözün bittiği yer diyelim. Burandan sonra siyaset burada yok inşallah” ifadelerini kullandı.

 

Eğitim ve öğretim son derece önemli olduğunu vurgulayan Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı ise, “eğitim öğretim yılının başlangıcında yavrularımızın ihtiyaçlarını giderme noktasında böyle bir iş kolunun açılması, siyasette birlikte yürüdüğümüz kardeşimiz tarafından açılması ayrı bir şey. Ama tabi her şey nasibe bağlı bir şey. İnşallah bu açılışın, iş yerinin Serkan Bey’e, ailesine, şehrimize ve eğitim öğretim gören tüm yavrularımıza hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum.” dedi.

Konuşmaların ve okunan duaların ardından, kurdela kesilerek “Emre Kırtasiye” isimli işyerinin açılışı gerçekleştirildi.

 

Açılışın ardından davetliler işyerini gezerken, siftahı ise Belediye Başkanı Selim Yağcı kalem alarak yaptı.

 

İşyerinin hayırlı-uğurlu olmasını diliyoruz (HABER228)

 

Bilecik’te “Emre Kırtasiye” açıldı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. artık su fabrika acılısda görelimm fabrika açılısı istiyoruzzz

    Cevapla
Bizi Takip Edin