Birlik Başkanı Yaman sahalara indi

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, sahalara indi.

Bilecik Belediyeler Birliği Başkanı Mustafa Yaman, birlik tarafından il genelinde yürütülen çöp toplama, taşıma ve bertaraf hizmetlerini, bire bir uygulama alanı olan sokakları denetleyerek incelemelerde bulundu.

Başkan Yaman, Belediyelerde yürütülen hizmetlerdeki memnuniyet oranlarının, belediye ve birlik yetkililerince haftalık olarak yapılan görüşmeler neticesinde kontrol altında tutulduğunu ve memnuniyetin yüksek olduğunu küçük aksaklıklarda da yetkili şirketin müdahale ettiğini belirtti.

Kısa süre önce İl Özel İdaresi sınırlarında ki köylerinde sisteme dahil edilerek toplanmasına başlandığını belirten Başkan Yaman, saha denetimlerini hızlandırarak merkezde yer alan köylerin bir bölümünde bire bir denetim yaparak hizmetin kalitesini değerlendirdi.

“GECE GÜNDÜZ ÇALIŞARAK..”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Yaman, “Denetim yapılan köylerde ki konteynerleri tek tek gezerek denetimimizi yaptık ve gördüğüm manzara beni ziyadesiyle memnun etti. Memleketimizdeki tek bir insanın dahi mutlu olması için gerekirse gece gündüz özverili bir şekilde çalışarak halkımıza hizmet etmeye devam edeceğiz” dedi.

Birlik Başkanı Yaman sahalara indi
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin