Bozüyük Devlet Hastanesi İnşaatı Hızla İlerliyor

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Devlet Hastanesinde sona gelinirken, Bilecik’in Bozüyük ilçesinde 250 yatak kapasiteli yeni devlet hastanesinin inşaatı da hızla ilerliyor.

Sağlık Bakanlığı Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü’nün sağlık hizmetlerine kesintisiz ulaşım için Türkiye’nin dört bir yanında sağlık yatımlarına devam ediyor.

Çok daha modern koşullarda hizmet verecek yeni sağlık tesisleri yapılıyor, var olan sağlık tesisleri güçlendiriliyor. Bilecik’in Bozüyük ilçesinde Sağlık Yatırımları Genel Müdürlüğü tarafından yaptırılacak 250 yatak kapasitesine sahip olacak.

İnşaat tamamlandığında Bozüyük ilçesi, daha modern, daha yüksek kalitede sağlık hizmetinin verileceği bir devlet hastanesine kavuşmuş olacak. Hastane 59 adet tek yataklı, 48 adet iki yataklı oda ile hizmet verecek. Diyaliz ünitesinde 20 yatak  yer alacak. En son teknolojiye sahip 1 MR odası, 5 röntgen odası, 1 mamografi odası, 5 ultrason odası yer alacak.

Hastanede 65 poliklinik, 12 yataklı klinik, 6 kuvöz, 8 ameliyathane olacak. Genel yoğun bakım 26, yeni doğan yoğun bakımın ise 8 yatağa sahip olması planlanıyor. Sağlık hizmetinin yanı sıra çeşitli toplantılar, organizasyonlar için hizmet verecek konferans, seminer salonu gibi alanlar projede unutulmadı. 264 kişilik konferans salonu, 90 kişilik seminer salonu planlaması yapıldı. Hastane ve çevresinde park sıkıntısı yaşanmaması için açık ve kapalı 2 ayrı otopark planlaması yapıldı. Buna göre açık otopark kapasitesi 157, kapalı otopark kapasitesi 122.

Bozüyük Devlet Hastanesi İnşaatı Hızla İlerliyor
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin