Bulut Çağrı Merkezi Yazılımı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Günümüzde analog santrallerinin yerini alan bulut santral sistemleri gittikçe hızla büyümektedir. Hatta özellikle 2022 yılı sonlarına doğru sektörde lider olması beklenmektedir. Her iş kolunda faaliyet gösteren işletmeler genellikle profesyonel ve hızlı yönlendirme yapılabilen çağrı merkezi programlarına gereksinim duyarlar. Bulut çağrı merkezi yazılımları da tam anlamıyla gerçek bir sunucu ve donanıma gerek kalmadan sanki müşterinin karşısında gerçek biri konuşuyor gibi iletişim sağlanılabilen bir yazılım hizmeti sunuyor.

Bulut çağrı merkezi yazılımlarına genellikle web üzerinden ulaşılabildiği gibi mobil uygulama yoluyla da rahatlıkla erişim sağlanabiliyor. Çağrı merkezi yazılımı işletmelere uygulandığında kişinin ofiste olması gerekmiyor. Online sistem sayesinde her yerden çağrılara ulaşılabiliyor. İnfoset sitesi üzerinden yazılıma ulaşabilirsiniz.

Bulut Çağrı Merkezi Neden Tercih Edilmelidir?

Bulut çağrı merkezi sistemi genel manada çok sayıda firmalar tarafından tercih ediliyor. Hangi sektör olursa olsun özellikle mobil uygulama ile rahatlıkla yazılımın uyumlu olması tercih sebebidir. İşletmelerin bir çağrı merkezine şu açılardan gereksinimi olur.

  • Uygun maliyetli oluşu
  • Kolay kullanım sağlanması
  • Ölçeklenebilir olması

Bulut santral sistemi geçmiş dönemlerde kullanılan analog sistemlere göre daha az maliyetli ve kolay kullanım sağlaması açısından özellikle tercih ediliyor. Sanal santralın tercih edilme nedenlerinden olan maliyet hesaplaması arasında servis personeli, ekipman, sistem bakımı gibi maliyet oluşturan kalemler yer almamaktadır. İnfoset sitesi üzerinden yazılımı paketlerini değerlendirebilirsiniz.

 

 

Bulut Çağrı Merkezi Yazılımı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir