bütün çiftçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, Toprak Mahsulleri Ofisi tarafından buğday alımı yapılan alanı ziyaret ederek, çiftçilerle bir araya geldi.

Toprak Mahsulleri Ofisinin buğday alımına başladığını hatırlatan Belediye Başkanı Selim Yağcı, Ziraat Odası Başkanı Ahmet Sevinen ve TMO yetkililerinden çalışmalar hakkında bilgi aldı.

 

 

Alımlar ile ilgili basın mensuplarına açıklama yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı, ”Çok değerli çiftçilerimiz ve bizler için önemli bir gün. Çiftçimizin bir yıl boyunca beklediği ve emeklerinin karşılığını alacağı bir gün. Ben öncelikle bu sezonun çiftçimize ve üreticimize hayırlı ve bereketli olmasını diliyorum. Şu anda çiftçilerimiz ile yapmış olduğumuz sohbetlerde verimliliğin olduğu yönünde bilgi aldık. Toprak Mahsulleri Ofisimiz yetkilileri de destekleme alımlarını en uygun şekilde yapıyor. İnşaallah her iki taraf da bu bir yıllık emeği en iyi şekilde değerlendirir.” ifadelerini kullandı.

bütün çiftçilerimize hayırlı ve bereketli kazançlar diliyorum
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. 20 Temmuz 2017, 08:47

    sayın başkan, birde çiftçilere kapalı pazarda biraz insaflı fiyattan üretici, köylü pazarı (ÇİFTÇİ) REyonları yaparsan insanlarımız memnun kalırlar.

    Cevapla
  2. 20 Temmuz 2017, 08:48

    Ziraat odası başkanına helal olsun yine Ofisi getirmiş.

    Cevapla
  3. başkanım çiftçilere destek olun

    Cevapla
Bizi Takip Edin