Çekici Satın Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmeli?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Çekici sahibi olmak istiyorsanız belli kriterlere sahip olmanız gerekmektedir. Ehliyet, sertifika ve harç gibi işleri hallettikten sonra geriye size bir çekici araç satın almak kalıyor. Bütçenize ve amacınıza göre pek çok çekici markası ve modeli bulunmaktadır.

İlk olarak yapılması gereken bütçeyi belirlemektir. Çünkü bütçeye göre para ayırarak farklı marka ya da modelde çekici alabilirsiniz. Yani alacağınız çekici aracı; otomobil mi, kamyon mu, dorseli araç mı veya traktör mü çekecek bunu belirlemek gerekir.

Çekici araç almak için gereken kriterler belirledikten sonra bu kriterlere uygun araç bulmaktır. Bu noktada bütçe arttıkça alınacak aracın kalitesi ve iş hacminin artması avantajını da unutmamak gerekir.

Araç çekicilerinin çekecekleri araç türlerine göre farklı çeşitleri mevcuttur. Bu farklı çekicilerin fiyatları çeşitlerine ve özelliklerine göre değişmektedir.

Çekici fiyatları çekicinin çeşidine, motor gücüne, kaldırma kapasitesine, tekerlek formülüne, aks sayısına, PPC, dingil açıklığı, motor modeli, kabin iç tasarımı, uyuyan yer, frenler (ön ve arka), süspansiyon (ön ve arka), lastikler, ilk eksen, diferansiyel kilidi, merkez kale, seyir kontrolü, klima, takograf, elektrikli camlar gibi teknik özelliklerine göre fiyat değişikliği göstermektedirler.

Siz de çekici fiyatları hakkında daha detaylı bilgi sahibi olmak için autoline.com.tr sitesini ziyaret edebilirsiniz.

Çekici Satın Alırken Hangi Özelliklere Dikkat Edilmeli?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin