CENAZE YIKANMASI VE DEFİN İŞLEMLERİ EĞİTİMİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü tarafından, birçok mahalle konağında cenaze yıkanması ve defin işlemleri hakkında eğitim verildi.

Bilecik Belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü görevlisi Gassal Fatma Ökmen, Şeyh Edebali Kültür Kongre Merkezinde, mahalle sakinlerine defin işlemleri ile cenaze yıkanması konularında bilgiler verdi.

 

”Bilecik Belediyesi olarak, vatandaşlarımızın Ramazan ayını en verimli şekilde geçirmeleri için çeşitli program ve mukabeleler gerçekleştirdiklerini kaydeden Ökmen; ‘’Bilecik Belediyesi olarak doğumdan ölüme kadar vatandaşlarımıza en iyi hizmeti verme düşüncesiyle vatandaşlarımıza birçok güzel hizmeti sunmaya çalışıyoruz. Vatandaşlarımızı en güzel günü olan doğumlarda yanlarında olduğu gibi ölümde de yanlarında olarak, acılarını paylaşıyoruz. İçinde bulunduğumuz Ramazan ayını en iyi şekilde değerlendirmeye çalışıyoruz. Bu kapsamda mahalle sakinlerine cenaze yıkanması ve defin işlemlerini anlatıyoruz. Vatandaşlarımızdan bu konuda olumlu geri dönüşler oluyor. Bizlere bu imkanları sunan Belediye Başkanımız Semih Şahin’e teşekkür ediyorum’’ ifadelerini kullandı.

CENAZE YIKANMASI VE DEFİN İŞLEMLERİ EĞİTİMİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin