Deniz Öz Bilecikli vatandaşlara seslendi: “Eğitim, bilgim ve deneyimimle yola çıktım”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Milliyetçi Hareket Partisi Bilecik İl Genel Meclisi 1. sıra adayı Jeoloji Mühendisi Deniz Öz, Bilecikli vatandaşlara seslendi.

Yayınladığı video ile Bilecikli seçmenlerden destek isteyen Deniz Öz, Bilecik’i toprağının altından, binaların sağlamlığına, merkezdeki ticaretten köylerdeki tarıma kadar yakinen bildiğini ve tanıdığını söyledi.

İl Genel Meclisi pusulasında üç hilale oy ver, geleceğe yön ver” diyen Öz, videoda şu ifadelere yer verdi:

“Değerli Bilecikliler ben Deniz Öz. Eğitimci bir babanın ve esnaf bir annenin iki evladından biri olarak 1982 yılında merkeze bağlı Yeniköy’de dünyaya geldim. Eğitim hayatım sonrasında jeoloji mühendisi olarak ticaret hayatına başladım.

 

Zemin etüdü ve iyileştirme bürosunun yanında zamanla geri dönüşüm, orman ürünleri, palet üretimi, beton test laboratuvarı ve inşaat taahhüt işleri başta olmak üzere ticari hayatımı geliştirdim. Bununla birlikte merkezde iki adet özel eğitim ve rehabilitasyon merkezi işletmekteyim.

 

İlimizi, toprağın altından, binaların sağlamlığından, merkezdeki ticaretten, köylerimizdeki tarıma kadar yakinen bilmekteyim. Şimdi o bilgi deneyimini ilimizin gelişime projelerine katkı sağlamak üzere il genel meclisinden aday oldum. İlimizde, okulundan sağlık kuruluşuna, kütüphanesinden, stadına, OSB’lerin gelişimine kadar, yerinde karar alınmasına Eğitimim, bilgim ve deneyimimle yola çıktım.

 

Sizden geleceğimize katkı sağlamak üzere desteklerinizi bekliyorum. Bunun için il genel meclisi pusulasında üç hilale oy ver, geleceğe yön ver diyorum. Kalın sağlıcakla”

Deniz Öz Bilecikli vatandaşlara seslendi: “Eğitim, bilgim ve deneyimimle yola çıktım”
Masal Organizasyon
Bizi Takip Edin