DEVA PARTİSİ’NDEN BOZÜYÜK ÇIKARMASI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

DEVA Partisi Genel Merkezinden gelen heyet, Bilecik’in Bozüyük ilçesine ziyaretler gerçekleştirdi.

DEVA Partisi Genel Başkan Yardımcısı Burak Dalgın, İl Başkanı Kadir Emre, Genel Merkez Kurucular Kurulu Üyeleri Baran Deniz Bagatur ve Kadriye Esra Aygün ile beraberindeki partililer, Bozüyük ilçesinde bir takım ziyaretler gerçekleştirdiler.

Genel Merkezinden gelen heyet, ilk olarak DEVA Partisi Bozüyük İlçe Başkanlığını ziyaret etti.

Ardından, İlçedeki Sivil Toplum Kuruluşları ile Esnafları ziyaret eden partililer, kapalı pazar alanında pazarcı esnafı ve vatandaşla da bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinlediler.

Gerçekleştirilen ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan İl Başkanı Kadir Emre, “Genel Başkan Yardımcımız Burak Dalgın, kurucular kurulu üyeleri Baran Deniz Bagatur ile Kadriye Esra Aygün ve partililerimizle STK ve esnaf ziyaretleri gerçekleştirdik. Kapalı pazar alanında pazarcı esnafımız ve vatandaşlarımızla da bir araya geldik. Ziyaretlerimiz esnasında Genel başkanımız Ali Babacan’ın selamlarını ileterek, ülke sorunları üzerine konuştuk, istişarelerde bulunduk ve çözüm önerilerimizi sunduk” ifadelerine yer verdi.

DEVA PARTİSİ’NDEN BOZÜYÜK ÇIKARMASI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. 20 Nisan 2022, 15:15

    ha iktidar oldunuz şimdi kınayı kullanabilirsiniz

    Cevapla
  2. Hakikaten çıkarma yapmışlar. Topu topu 7 kişi(rakamla),(yazıyla) 7 kişi ankaradan gelenleri çık. amann banamı düştü tasası yola çıkarken düşünseydi babacan…

    Cevapla
Bizi Takip Edin