DODURGA PTT ŞUBESİ AÇILDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Dodurga Beldesinde, PTT Dodurga Şubesinin açılışı yapıldı.

Açılışa Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, PTT Baş Müdürü Serhat Bozkurt, Eskişehir PTT Baş Müdürü Hüseyin Zengin, İşletme Müdürü Abdülaziz Çivik, AK Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk, AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz, Jandarma Karakol Komutanı Osman Baykal, AK Parti İl Genel Meclisi ve Belediye Meclisi Üyeleri, daire müdürleri ile vatandaşlar katıldı.

 

Açılış töreninde konuşan Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ”Daha önce var olan ancak kapatılan PTT Dodurga Şube açılış törenine katılım sağladık. Dodurga PTT Şubesinin vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Dodurga Belediye Başkanı Selim Tuna ise, “Beldemize yeniliklere devam ediyoruz. Beldemiz için çok önemli olan bir çalışmayı da rabbimizin izniyle mübarek kandilin gününde hizmete açmak başka bir güzel oldu. İnşallah yapacağız dediğimiz tüm projelerimizi tek tek hayata geçiriyoruz. Açılışımıza katılan Bilecik Milletvekilimiz Selim Yağcı’ya, PTT Başmüdürü Serhat Bozkurt’a, Eskişehir PTT Baş Müdürü Hüseyin Zengin’e ve İşletme Müdürü Abdülaziz Çivik’e ve PTT personeline, AFAD İl Müdürümüz Mehmet Hayri Demirel’e, İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürü İsmail Aksu’ya, Ak Parti Merkez İlçe Başkanı Nail Öztürk’e, Ak Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy’a, İl Genel Meclisi Başkanı Osman Yılmaz’a, İl Genel Meclisi üyeleri Zeki Kayadelen’e, Mesut Çetin’e, Erdinç Gesge’e, Ak Parti Bilecik Belediye Meclis Üyesi Çetin Kaya, Ak Parti Bozüyük Teşkilatı’na, önceki dönem Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’ya, Okul Müdürlerimiz Ali Aygül, Kerem Durak’a, öğretmenlerimize, Jandarma Karakol Komutanı Osman Baykal’a, Orman İşletme Şefimiz Gökhan Dalaman’a, Muhtarlarımıza, Belediye Meclis Üyelerimize, önceki dönem Vezirhan Belediye Başkanı Mehmet Duymuş’a, açılışımıza katılan basın mensubu Serdar Kara’ya ve Dodurgalı vatandaşlarımız çok teşekkür ederim.” ifadelerini kullandı.

 

DODURGA PTT ŞUBESİ AÇILDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin