DÖRDÜNCÜ YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi ile İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) Bilecik İl Temsilciliği tarafından Suriye Türkmenlerine insanı yardım kampanyası kapsamında hazırlanan Tır, Bilecik’ten yola çıktı.



Bilecik Belediyesi ve İnsan Hak ve Hürriyetleri İnsani Yardım Derneği (İHH) tarafından düzenlenen yardım kampanyası kapsamında Bilecik’ten gönderilen dördüncü yardım tırı dualarla uğurlandı. Tırın içerisinde kampanyada toplanan giyecek, yatak, battaniye, un, bebek maması ve gıda malzemeleri, Suriye Türkmenlerine ulaştırılmak üzere tırla yola çıkarıldı.
bilecik haberleri
Yardım kolilerinin tıra yüklenmesinin ardından açıklama yapan Bilecik İHH Başkanı Şemsettin Yıldırım, “Bilecik İHH olarak azimli ve vefakar Bilecik Genç İHH kardeşlerimizle beraber Bilecik Belediyemizin katkılarıyla bugün itibariyle dördüncü tırımızı gönderiyoruz. Bu tırımız Suriye’deki Bayırbucak’taki Türkmenlerimize ulaşacak. Bilecikli kardeşlerimiz her zamanki gibi Ahiliğin ne olduğunu, birlik ve beraberliğin ne olduğunu gösterdiler. Hepsine teşekkür ediyorum. Allah kabul etsin inşallah” dedi.
Belediye Başkanı Selim Yağcı ise Bilecik’in kendisine yakışanı yapmaya devam ettiğini ifade ederek, “Milletimizin temel özelliği yardımsever olması ve özellikle böyle zor durumlarda birbirimize kenetlenmemiz, bu özelliğimizin açık göstergesi. Şehrimiz dirilişin, kuruluşun ve kurtuluşun beşiği olan bir şehir. Halkımızda birlik ve beraberlik hamurunun karıldığı bu topraklarda dördüncü tırımızın gönderilmesine vesile oldukları için bunun hazzını yaşıyoruz. Emeği geçen tüm kardeşlerimize, İHH Bilecik il başkanımıza, yönetim kurulu üyelerine ve terlerini akıtan kardeşlerimize, yardımcı olan herkese teşekkür ediyorum. Allah razı olsun inşallah” diye konuştu.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

DÖRDÜNCÜ YARDIM TIRI YOLA ÇIKTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Allah kabul etsin.ne güzel

    Cevapla
Bizi Takip Edin