SERVİS ŞOFÖLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDULAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sağlık Bakanlığı tarafından başlatılan 112 Acil çağrı hattının gereksiz aranmasının önlenmesi ve trafikte ambulansın geçiş önceliğine özen gösterilmesi konularının işlendiği ‘’Yaşama Yol Ver’’ medya kampanyasının bugünkü durağı öğrencilerin okul servis şoförleriydi.



Bilecik’te trafiğin en yoğun olduğu 08:00– 12:00 – 17:30 saatleri arasında Ambulansın trafikte zorlandığı bu zaman dilimlerinde trafiği en çok kullanan okul servis şoförlerine yönelik İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerince kampanya tanıtımı yapılarak ambulansa yol verilmesinin önemine değinildi.

Bilecik Atatürk İlkokulu Servis şoförlerinden ‘’Yaşama Yol Ver’’ kampanyasına tam destek alınmasının ardından kampanya ile ilgili afiş, broşür, çıkartma ve araç kokularından oluşan promosyonlar dağıtılarak organizasyon sona erdi.

‘’Yaşama Yol Ver’’ kampanyası tanıtımlarına; okul eğitimleri, önemli gün ve haftalarda stant açma, dolmuş ve taksi duraklarında yapılacak bilgilendirme toplantılarıyla yıl boyunca devam edeceği bildirildi.

bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

SERVİS ŞOFÖLERİNE ÇAĞRIDA BULUNDULAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin