Eğitim İçin Bende Varım Derneği’nden İl Müdürü Akyol’a Ziyaret

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eğitim İçin Bende Varım Derneği Başkanı Tahir Dere ve Başkan Yardımcısı Bülent Aslan, İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol’u ziyaret etti.

İlimize yeni atanan Akyol’u makamında ziyaret eden dernek yöneticileri, Akyol’a dernek faaliyetleri ile Eğitim İçin Bende Varım Derneği’nce Hürriyet Mahallesinde yapılması planlanan 24 derslikli okul projesi ile ilgili bilgi aktardı.

Hürriyet Mahallesi ile Bahçelievler Mahallesindeki okul sorununu çözmek için gayret içinde olduklarını aktaran dernek yöneticileri, bu bölgede yeterli sayıda ilkokul, ortaokul ve lise yapımı için çalışmalar yapmak istediklerini de İl Müdürü Akyol’a aktardılar.

İl Müdürü Akyol ise Tahir Dere ve Bülent Aslan’a ziyaretlerinden ve girişimci tavırlarından dolayı teşekkür etti.

4 BİN METREKARE ALAN ÜZERİNDE KURULACAK

Bilecik İl Genel Meclisi Ağustos Ayı toplantılarında görüşülen Hürriyet Mahallesi’nde Eğitim İçin Bende Varım Derneği aracılığıyla okul yapılması konusu oy çokluğuyla kabul edilmişti.

Hürriyet Mahallesi, 468 ADA, 251 No’lu parselde bulunan 4000 M2 yüzölçümlü taşınmazın Temel Eğitim hizmetlerinde kullanılmak üzere Milli Eğitim Bakanlığı inşaat ve emlak dairesi başkanlığı adına tahsis edilmesi maddesi görüşülmüş, İl Genel Sekreteri Halis Nalbant konuyla ilgili Meclisi bilgilendirmişti.

NALBANT MECLİSİ BİLGİLENDİRMİŞTİ

Konu hakkında Meclis üyelerine bilgi veren Genel Sekreter Halis Nalbant İtfaiye ile Telekom deposu arasında yer alan 4 dönümlük yere dernek vasıtasıyla bir okul yapılmak istendiğini, Özel İdare’nin adı geçen yeri tahsis etmesi halinde okul yapılacağını belirtmişti.

Oylamaya sunulan madde oy birliğiyle kabul edilmişti.


İLGİLİ HABERLER:

Eğitim İçin Bende Varım Derneği’nden İl Müdürü Akyol’a Ziyaret
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. İlim eğitim bu memleket için çok önemli sizlere tebrik ediyorum bizlerde eğitim ilim için yardım ederiz yeterki ilim eğitim OLSUN

    Cevapla
  2. Derneği bu girişimci tavrından dolayı gönülden kutluyorum. Allah muvaffak etsin.

    Cevapla
  3. Nasıl her mahallede camii nasıl her köyde camii varsa öyle her mahallede okul her köyde okul olması gerekir burad ilim eğitim ve aydın kişiler yetişiyor

    Cevapla
Bizi Takip Edin