EMEKLİ ÖĞRETMEN ÇİFTTEN ÖRNEK DAVRANIŞ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

”Benim De Sıram Var” projesi kapsamında gerçekleştirilen ve emekli öğretmen çiftinin katkılarıyla donanım malzemeleri yenilenen 11 sınıfın açılışı gerçekleştirildi.

bilecik haberleri
Bilecik Ertuğrulgazi İlkokulu’ndaki törene; Vali Ahmet Hamdi Nayir, Belediye Başkanı Selim Yağcı, Komutanı Kıdemli Albay Alper Sır, İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak, Emekli öğretmen Mehmet ve Ayşe Bayındır çifti ile öğrenci ve aileleri katıldı.
Emekli öğretmen çiftinin eğitime harcadıkları ömrün yanında hala eğitimin kıymetini bize teşkil edecek tarzda hal ve hareketleriyle, davranışlarıyla öğretme hayreti içerisinde olduklarını, eğitim faaliyetinin devam ettiğini güzel bir örneğini birlikte müsaade ettiklerini ifade eden Vali Nayir, şöyle konuştu:
“Okul ve çocuklar hepimizin. Buraya çakılacak en ufak bir iğne hepimiz için büyük önem arz etmektedir. Burada, geleceğe ait yeni nesilleri yetiştirecek olan okullarda, sıradan başlayan eğitimin en yükseğe ulaşacağı tarzda, başka imkanlarımız varsa seferber edebileceğimiz bir güzelliği birlikte yaşıyoruz. Yapmış oldukları fedakarlıkla da bize fedakarlığın da yalnızca kendilerinde olması gerektiği değil toplumun her ferdine ve kesimine yayılmasının bir örneğini teşkil ettiklerini, davranışla göstermiş oldular.”
Bilecik’te güzel, özel ve anlamlı bir günü yaşadıklarını belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı, konuşmasını şöyle sürdürdü:
”Bir toplum her şahsıyla birlikte hedeflerine yürür ve bu hedefleri gerçekleştirir. Hani bir söz vardır. Vücudumuzda bir organımız acıdığında bütün vücudumuz rahatsız olur, acır. Emekli bir eğitimci Mehmet Hocamız ve ailesi ilimizin bu noktasındaki bu ağrıyı hissetmişler ve böyle güzel bir katkıyı sunmuşlar. Ben öncelikle kendisi ve ailesine çok teşekkür ediyorum. Kendisi şehrimizin durumuyla yakından ilgileniyor ve bizlere de tecrübelerini aktarıyor. Kendisi varlıklarıyla bizleri mutlu ediyor. Bu davranışların toplumumuzun her kesiminde örnek almasını diliyorum. Devletimiz çok şükür bunları yapabilecek güçtedir. Ancak insanlarımızın da bu anlamda kendilerine vazife bilerek, bireysel anlamda katkı sunması son derece önemlidir. Ben, hocamıza Allah razı olsun diyorum. Hayırlı ve uzun ömrüyle daha nice güzel katkılar sunmasını diliyorum. ifadelerini kullandı.
Emekli öğretmen Mehmet Bayındır ise çocukların eğitimine katkı sağlamak için projeye destek vermek istediklerini bildirdi.
Mahalle Muhtarı Niyazi Aydın da Emekli Öğretmen Mehmet Bayındır ve eşinin mahalle ve Bilecik için yapmış olduğu fedakarlık ve katkılara değinerek, teşekkür etti.
Konuşmaların ardından Vali Nayir ve Belediye Başkanımız Selim Yağcı, Bayındır çiftine teşekkür plaketleri taktim ederek, fotoğraf çektirdi.
Daha sonra protokol üyeleri, tefrişatı yapılan sınıfların açılışını gerçekleştirdi. Öğrenciler karşısında duygusal anlar yaşayan Mehmet ve Ayşe Bayındır çiftine öğrenciler tarafından çiçek ve teşekkür mektupları taktim edildi.
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

 

EMEKLİ ÖĞRETMEN ÇİFTTEN ÖRNEK DAVRANIŞ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin