Fevzi Uzun’dan sahibi olduğu petrol ofisi ile ilgili açıklama

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Geçtiğimiz gün Bilecik gündemine taşıdığımız, Bilecik Ticaret Sanayi Odası (TSO) başkanı Fevzi Uzun’a ait olan Fevzioğlu Petrol Ofisi’nin darbe girişimi’nin yaşandığı gece Pompa kapattığı yönündeki iddialar üzerine İlgili şirket müdürü Fevzi Uzun’dan açıklama geldi.

 

Fethullahçı Terör Örgütü’nün darbe girişiminin yaşandığı gece bazı akaryakıt şirketleri tarafından, bu durumu fırsat bilerek pompa fiyatlarını neredeyse 2 katına çıkartıldığı, Yurt genelinde bazı istasyonların akaryakıt dağıtımı yapmayarak darbe girişimine tepki vermek üzere yollara çıkan çok sayıda vatandaşın mağdur olması için pompa kapattığı öne sürüldü.

 

TSO başkanı Fevzi Uzun’a ait olan Fevzioğlu Petrol Ofisi’nin de darbe girişimi’nin yaşandığı gece Pompa kapattığı iddia edilmiş ve “TSO BAŞKANI FEVZİ UZUN HAKKINDA ŞOK İDDİA!” başlıklı haberimiz ile bu iddiaları Bilecik gündemine taşımıştık.

 

Bilecik kamuoyu ile paylaştığımız haberimizin ardından Fevzi Uzun, Sahibi olduğu Fevzioğlu Akaryakıt İstasyonu’nun, darbe girişiminin yaşandığı gece pompa kapattığı yönündeki iddialar üzerine tarafımıza gönderdiği basın açıklamasında şu ifadelere yer verdi:


24 TEMMUZ 2016 GÜNÜ YAPILAN HABERİNİZ İLE İLGİLİ;
İLGİ TARİHTE YAPILAN HABER TAMAMEN DAYANAKSIZ OLUP, KAMUOYUNU BU HASSAS DÖNEMDEN GEÇERKEN YANILTMAKTA VE YANLIŞ DÜŞÜNCELERE İTMEKTEDİR.
ZİRA:
15 TEMMUZ 2016 GÜNÜ ÜLKE TARİHİNE KARA BİR GÜN OLARAK GEÇEN DARBEYE TEŞEBBÜS GECESİ ŞİRKETİMİZ ADINA KAYITLI OLAN AKARYAKIT İSTASYONUNDA POMPALAR KAPATILDI AKARYAKIT VERİLMEDİ İDDİALARI GERÇEĞİ YANSITMAMAKTADIR.
HER ZAMAN OLDUĞU GİBİ AYNI GÜNDE AKARYAKIT SATIŞLARIMIZ DEVAM ETMİŞ VE BU SATIŞLARA İLİŞKİN OTOMASYON KAYITLARIMIZ MEVCUT OLUP,EPDK TARAFINDAN ANLIK OLARAK UYDU ÜZERİNDEN TAKİP EDİLMEKTEDİR.
OLAY TRT EKRANLARINDA KORSAN BİR ŞEKİLDE SÖZDE TSK TARAFINDAN YÖNETİME EL KONULDU VE SOKAĞA ÇIKMA YASAĞI İLAN EDİLECEĞİ HABERİNDEN SONRA AKARYAKIT İSTASYONUMUZDA YOĞUN BİR YIĞILMA OLUŞMUŞTUR.
ANCAK ŞİRKETİMİZİN 4734 SAYILI KAMU İHALE KANUNU VE 4735 SAYIŞLI KAMU İHALELERİ SÖZLEŞMELERİ KANUNU GEREĞİ HALEN YÜRÜRLÜKTE OLAN BİLECİK İL EMNİYET MÜDÜRLÜĞÜ, İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ, ORMAN VE SU İŞLERİ MÜDÜRLÜĞÜ VB. KURMLARLA YAPILAN SÖZLEŞMELER GEREĞİ AKARYAKIT TEDARİK YÜKÜMLÜLÜĞÜMÜZ BULUNMAKTADIR.
YAŞANAN MENFUR OLAYIN HAFTA SONUNA GELMESİ, BAYİSİ OLDUĞUMUZ AKARYAKIT DAĞITIM FİRMASI PETROL OFİSİ CUMARTESİ VE PAZAR GÜNLERİ BAYİLERE SATIŞ YAPMADIĞINDAN YUKARIDA SAYDIĞIMIZ BU KAMU KURUMLARINA TEDARİK ZORUNLULUĞUMUZ DA OLDUĞUNDAN PERAKENDE SATIŞLATIMIZDA HİÇBİR ŞEKİLDE DURDURMA OLMAYIP SADECE TEDBİRLİ DAVRANILMIŞTIR.
BÜTÜN BUNLARDAN BAHİSLE 24 TEMMUZ 2016 GÜNÜ İNTERNET SİTENİZDE YAPILAN HABER ŞİRKETİMİZİ KAMUOYU ÖNÜNDE YIPRATMAKTADIR.
TÜM HALKIMIZA SAYGILARIMLA DUYURULUR.25.07.2016

FEVZİ UZUN
ŞİRKET MÜDÜRÜ


İLGİLİ HABER:

Fevzi Uzun’dan sahibi olduğu petrol ofisi ile ilgili açıklama
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 4 Eylül 2016, 00:14

    he he yedik senden başka istasyon yok devletin ihtiyacını karşılayacak
    YALANÇI

    Cevapla
Bizi Takip Edin