GÜLÜMBE KÖYÜNDE CİNAYET!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik’te kimliği belirsiz kişi yada kişilerin, girdikleri evde yaşlı çifti darp etmesi sonucu 1 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.

Alınan bilgiye göre, Bilecik’in Gülümbe köyü Yunuslar mahallesinde iki katlı müstakil binada oturan Arı ailesinin evine giren kimliği belirsiz kişi yada kişiler, Ömer Arı (73) ve Ayşe Arı (71) çiftini darp ettiler.

 

Eve hırsızlık yapmak için girdikleri ve yüzlerinde maske olduğu iddia edilen kişi yada kişiler, Ömer Arı’nın kafasına sert bir cisimle vurarak öldürdü, ellerini bağladıkları Ayşe Arı’yı ise yaraladı.

 

Ayşe Arı’nın çığlık atması sonucu gürültü üzerine eve giden yakınları, Arı ve eşini kanlar içinde buldu. Ömer Arı, olay yerindeki tüm müdahalelere rağmen kurtarılamazken, Ayşe Arı ise olay yerindeki ilk müdahalenin ardından Bilecik Devlet Hastanesine sevk edildi.

 

Arı’nın cenazesi, Cumhuriyet Savcısının olay yerindeki incelemesinin ardından otopsisi yapılmak üzere Bilecik Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı.

 

Ayşe Arı’nın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenilirken, olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlatıldı.

GÜLÜMBE KÖYÜNDE CİNAYET!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 Yorum

  1. Suclunun yakalanınca gülümbe köy gecligine teslim edilsin

    Cevapla
  2. güzelim insanları katleden şerefsiz köpekler yaşlı başlı insanları ödürüp yaralamışsınız allah sizi en iyi şekilde cezalandırsın inşallah emniyet sizi bulur en kısa surede sabah sabah moralim bozuldu

    Cevapla
  3. 2 Mart 2017, 11:18

    Allah rahmet eylesin suçlular bulunup cezası verilsin

    Cevapla
  4. 2 Mart 2017, 20:32

    allah rahmet eylesin cenabı allah kötü zihniyetlilerle karşılaştırmasın

    Cevapla
  5. Idam istiyoruz.. Allah mekanlarini cennet etsin geride kalanlara sabir versin.

    Cevapla
Bizi Takip Edin