Gülümbe Köyü’ndeki vatandaşın Covid-19 testi “Negatif” çıktı

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gülümbe Köyü’nde karantinada bulunan Covid-19 temaslı kadının testi negatif çıktı.

Gülümbe köyünde bir düğünde Covid-19 temaslı bir vatandaşın yakalandığı ve düğünün durdurulduğu yönündeki iddialar gündeme gelmiş, ardından Gülümbe Köyü Muhtarı Zafer Cenkiz iddiaları yalanlamıştı.

İddiaların asılsız olduğunu belirten Muhtar Cenkiz, Covid-19 temaslı ortamda bulunan bir vatandaşın olduğunu doğrulamış, söz konusu vatandaşın filyasyon ekiplerince kontrol altında olduğunu, düğünün kolluk kuvvetlerinin gözetimi altında sosyal mesafe ve maske kurallarına riayet edilerek gerçekleştirildiğini bildirmişti.

TESTİ NEGATİF ÇIKTI

Muğla’ya gerçekleştirdiği ziyarette koronavirüs testi pozitif çıkan kişilerin bulunduğu ortamda bulunan kadın, Gülümbe Köyünde filyasyon ekipleri tarafından karantinaya alındı ardından Koronavirüs testi yapıldı.

Yapılan “Covid-19” testinde kadının sonuçları negatif çıktı.

TEPKİYLE KARŞILAŞTILAR

Diğer yandan, söz konusu iddiaların gündeme gelmesinin ardından Gülümbe Köyü’nde ikamet eden vatandaşların arkadaş çevrelerinden tepki gördükleri, dışlandıkları ve gittikleri iş yerlerinden ise evlerine geri gönderildikleri öğrenilirken, yapılan test sonucunun negatif çıkması köy halkına rahat bir nefes aldırdı.

 


İLGİLİ HABERLER:

Gülümbe Köyü’ndeki vatandaşın Covid-19 testi “Negatif” çıktı
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin