İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜ SPORCULARI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü atletizm sporcuları Türkiye Atletizm Federasyonu’nun bu yıl ilk kez düzenlediği KOMPLE-ATLET çoklu branşlar salon liginde 1 Türkiye şampiyonluğu, 1 Türkiye ikinciliği ve 1 Türkiye üçüncülüğü elde etti.


Bozüyük’ü ve Bilecik’i başarı ile temsil eden sporcuların aldığı galibiyetlerden duyduğu memnuniyeti dile getiren Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı sporcuları kutlayarak başarılarının devamını diledi. “Başarıları ile bizleri gururlandıran sporcularımız tüm Bozüyük’ün gururu oldular. Teknik heyet ve sporcularımızı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim” dedi.

 

 

İstanbul’da yapılan atletizm yarışmalarında U16 kızlarda şampiyonluk Edanur Korkmaz oldu. Toplamda 88 katılım kaydının olduğu müsabakalarda tamamlanan ilk yarışma U16 kızlar triatlon oldu.

 

 

Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Spor Kulübü sporcularından Edanur Korkmaz, ilk ayakta sırayı aldığı KOMPLE-ATLET’te ikinci ve üçüncü kademeleri ilk sırada noktaladı ve 60 metre engelliyi 9.54, uzun atlamayı 4.84, 800 metreyi ise 2:34.45 ile bitirdi.

 

16 Yaş Altı Triatlon (üçlü branş) genel sıralamada ise Edanur Korkmaz 5769 puanla şampiyon olurken, Hayriye Nur ARI 5482 puanla ikinciliği, Elif Polat da 5170 puanla üçüncülüğü elde etti.

 

 

TMOK Genel Sekreteri Neşe Gündoğan’ın ödüllerini verdiği genel sıralama podyumundaki genç atletler sırasıyla 1000, 750 ve 500 TL’lik para ödüllerinin sahibi oldular.

 

Şampiyonada Bozüyük Belediyesi İdman Yurdu Kulübü Sporcularından Yasin Sosa’da çoklu branşlar Triatlon’da Türkiye 2. oldu.

İDMAN YURDU SPOR KULÜBÜ SPORCULARI BAŞARIDAN BAŞARIYA KOŞUYOR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin