İndirimli Fiyatlarla Riot Points Nasıl Alınır?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

League of Legends oyununda oyuncular çok fazla alışveriş yapmaktadırlar ve bu alışverişlerini Riot Points adı verilen League of Legends’ın kendi para birimi ile gerçekleştirmektedirler. Bu para birimi ise gerçek para ile satın alınmaktadır. Her oyunda olduğu gibi LoL’de de oyuncuların gerçek para birimi ile satın alacakları bakiye ile oyun içerisinde avantajlı oyun içi içerikler elde edebilmektedirler. Peki indirimli olarak LoL RP nereden ve nasıl satın alınır?

 

LoL RP’ler bildiğiniz üzere League of Legends harici e-pin sitelerinde de satılmaktadır. Hatta bu sitelerde RP’yi çok daha uygun fiyatlarla satın alma imkanınız da bulunmaktadır. Kopazar.com da e-pin satışı gerçekleştiren siteler arasında yer almaktadır. Kopazar.com üzerinden indirimli bir şekilde LoL RP satın alabilirsiniz ve oyundaki harcamalarınızdan tasarruf edebilirsiniz.

 

Kopazar üzerinden sadece LoL RP değil, diğer çoğu oyunların da e-pin kodlarını indirimli bir şekilde elde edebilirsiniz. Üstelik Kopazar üzerinde yapacağınız alışverişlerinizde, diğer alışverişlerinizde kullanabileceğiniz bonuslar kazanabilirsiniz. Bu bonusları da diğer siparişlerinizde kullanarak, ekstra olarak tasarruf edebilirsiniz. Hemen Kopazar’dan RP satın al ve sen de bütçene destek ol! Peki Kopazar.com’dan nasıl RP satın alınır?

Kopazar’dan RP Nasıl Alınır?

Kopazar üzerinden alışveriş yapabilmeniz için öncelikle Kopazar.com üyeliğine ihtiyacınız bulunmaktadır. Kopazar.com adresine girdikten sonra sağ üst kısımda yer alan “Kayıt Ol” butonuna basarak kolayca Kopazar’a kayıt olabilirsiniz. Kayıt işlemlerinizi yaptığınızı varsayarak işlemlere geçiyoruz…

  1. Öncelikle kopazar.com/league-of-legends-riot-point adresine giriş yaparak Kopazar’ın LoL RP seçeneklerini inceleyiniz ve ne kadarlık bir alım yapacaksanız ona uygun olacak şekilde Kopazar’a bakiye yükleme işlemini gerçekleştirin.
  2. Siteye bakiye yükledikten sonra LoL RP sayfasına tekrardan gelin ve alacağınız paketin yanında yer alan “Satın Al” butonuna tıklayınız.
  3. Satın alma işlemini tamamlamak için sitenin yönlendirmelerini takip ediniz.
  4. Satın alma işlemi tamamlandıktan sonra site yine sizi yönlendirecek ve Riot Points kodunuz karşınıza çıkacak.

Kopazar’dan LoL RP satın alma işlemi bu şekildeydi. Kodunuzu elde ettikten sonra Client’ı açarak kodunuzu hesabınıza tanımlayabilir ve hemen RP’leri harcamaya başlayabilirsiniz.

 

Bu şekilde Kopazar’dan alışverişinizi gerçekleştirebilirsiniz. Kopazar’dan RP alırken bonus kazanabilir, kazandığınız bonusları da bir sonraki alışverişlerinizde kullanarak alışverişlerinizi daha uyguna getirebilirsiniz.

 

Riot Points ile oyun içerisinde özel olan içerikleri satın alabilirsiniz. Şampiyon, şampiyon kostümleri, simgeler, totemler gibi bir sürü içeriği RP kullanarak satın alabilirsiniz. Böylece diğer oyunculardan farkınızı ortaya koyabilir, bunları yaparken de oyun yapımcılarını desteklemiş olursunuz. LoL RP’yi de Kopazar’dan satın alarak bütçenize katkıda bulunabilirsiniz.

 

Kopazar üzerinde sadece LoL RP değil, Valorant VP, PUBG Mobile UC ve Knight Online Cash gibi diğer oyunların e-pin ürünlerini de satın alabilirsiniz. Hemen Kopazar.com’u ziyaret et ve sen de uygun fiyatlarla oyun alışverişlerini gerçekleştir!

İndirimli Fiyatlarla Riot Points Nasıl Alınır?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin