İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Mu?

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Eski adı ile Elmas Büfe Çay Bahçesi olarak adlandırılan çalışma alanında geçtiğimiz günlerde ağaçların kesilmesi adeta Bilecik’in gündemine oturmuştu.

Kameralara yansıyan görüntü de Hafriyat çalışması alanına nasıl indiği bilinmeyen bir bayanın yukarı çıkması adeta insan canını hiçe sayacak cinsten.

 

Bilecik Belediyesi tarafından İstiklal Mahallesi Tevfik Bey Caddesi üzerinde bulunan ve daha önceleri Elmas Büfe ve Çay Bahçesi olarak bilinen iş merkezi hafriyat çalışması sırasında bir bayanın kepçe operatörü tarafından hiç bir güvenlik tedbiri almadan kepçe ucu ile yukarıya çıkarıldığı görülüyor.

 

 

(Bu Haber, Haber228 Whatsapp İhbar Hattı aracılığıyla gönderilmiştir)

İnsan Hayatı Bu Kadar Ucuz Mu?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

11 Yorum

  1. 9 Mayıs 2019, 12:36

    yok daha neler

    Cevapla
  2. 9 Mayıs 2019, 12:36

    yok daha neler :)

    Cevapla
  3. suç kimin operatörde mi kızda mı acaba

    Cevapla
  4. 9 Mayıs 2019, 12:38

    kepçe oraya nasıl indi ki gecerken görüyorum hep merak ediyorum

    Cevapla
  5. Ya nekadar saçma kocaman kız aptalmı oraya inilmiceni bilmiyormu hemen karalama yapmayalım bence sorun kızda inşaat alanında falan değil kesin iddia üzerine inmiştir.

    Cevapla
  6. 9 Mayıs 2019, 16:02

    o kız şantiye şefi orayı kontrol ediyo haber yapcam diye ölmeden bi sorun bakim niye inmiş

    Cevapla
  7. Bu haberın aslı araştırılmadan yapıldığı çok belli, bu kadının kim olduğunu orada ne gorevle bulundugunu araştırdınmı haberı yayımlayan arkadaş, hafrıyat şirketının sahıbını ve çalışanlarının nasıl tıtızlıkle orada çalıştığını araştırdın mı, sızın hakkıyla gorevınızı yaptığınıza ınanmıyorum

    Cevapla
  8. BAŞINDAN İŞ GÜVENLİĞİ YOKSA BİTTİĞİNDE BİNA GÜVENLİĞİ NASIL OLUR

    Cevapla
  9. O kız şantiye şefi bilip bilmeden karalama haber yapmayın sizlerde inanmayın görevi gereği inmiş kimse oraya iddia üzerine inmez ?

    Cevapla
  10. 13 Mayıs 2019, 03:41

    Ben sade bir vatandaş olarak çalışan değil de orda başıboş gezinen bir bayan olarak görüyorum çalışansa kafasında baret yok fosforlu yelek giymemiş daha sayayimmi arkadaşım iş güvenligi nerede

    Cevapla
Bizi Takip Edin