İzmir Rox Reklam Tabela Çözümleri

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kurulduğu günden itibaren reklam  konusunda üretim yapan, çözüm üreten uzman kadroya sahip olan şirketimiz için hedefimiz daima kalite, zamanında teslim ve uygun fiyat olmuştur. Firmamız en iyi teknoloji ve eğitimli personelleri ile birçok projede müşteri memnuniyetini en üst seviyede tutacak şekilde bir çok projeye imza attı.

Tabelacı denildiği zaman akla ilk gelen firma  olma hedefimiz ile müşteri memnuniyetini ön planda tutarak makine ve ekipman gücünü yükselterek birçok kutu harf, tabela, ışıklı tabela cephe giydirme, çelik konstrüksiyon ve çelik çatı uygulamalarına imza attık. Projelerimize sağlıklı ve kesintisiz hizmetin devamlılığı için Türkiye’nin değişik bölgelerinde güçlü firmalarla işbirliği yaparak koşulsuz müşteri memnuniyetini hedeflemekteyiz.

 

İZMİR TABELA FİRMALARI

Reklam Tabela firması olarak sizlere kaliteli ve ekonomik fiyatlara hizmet vermek isteriz, Tabela reklam firmaları, bir çok sektörde, iç dekorasyon ve mobilya üretimi hizmeti vermektedir. Anahtar teslim mağaza kurulum operasyonları gerçekleştirmektedir. Araba firmaları, bankalar, akaryakıt istasyonları, hava alanları ve enerji ve sigorta alanında bir çok kurumsal firmalar anahtar teslim çözümler talep etmektedir. Tadilat ve dekorasyon reklam firmalarının artık kategorileri arasında yer almaktadır. İç dekorasyon da kullanılan reklam ürünleri ve özel tasarım ürünlerin tamamı reklam üretim merkezlerinde gerçekleşmektedir. Mobilya üretiminde, tabelacıların kullandığı cnc router kesim , geri kalmış marangoz ustalığı ‘nın çok ilerisindedir. Dijital baskı ve mobilya birleştiği durumlarda, örnek olarak fuar organizasyonlarında; oldukça farklı ve şık görünümler ortaya çıkmaktadır.

 

Totem Tabela Firmaları

Totem tabela firmaları, firmaların açık havada en etkili , reklamlarını yaptıkları tabela modelleri arasında yer almaktadır. Totem tabela, veya totem pilon, ismi ile bilinmektedir. Kaset Modeli ve bir kaç farklı modelde totem tabela üretilmektedir. Totem tabelacı, diğer tabela modellerine göre daha pahalıya üretilmektedir. ve profesyoneller tarafından üretilmelidir, diğer türlü tehlikeli olabilir. Totem tabela , yaptırmadan önce, ürünler ve kullanılacak materyeller hakkında kesinlikle bilgi sahibi olmalısınız. Işıklı totem tabela fiyatları, tabela fiyatlarının en yüksek hissedileceği bir üründür. Kullanılacak ayak , ankraj ve dökülecek beton, ve kasette kullanılacak, ürünler hesaplanarak çıkartılabilir. Büyük tabela üretimlerinde, extra ücretler çıkabilir. Fakat 4,5 metre boylarında bir totem tabela yaptırmayı planlıyorsanız.10.000 TL üzeri rakamları düşünmelisiniz. Işıksız totem tabela fiyatları, ışıklı modeline göre daha uygun fiyatlara yapılabilir. Kullanılacak led sistemleri ve harcanacak zaman, direk olarak fiyata yansımaktadır. Işıksız totem tabela fiyatları, iiçin 7.000 TL ve üzeri fiyatları düşünmelisiniz. İzmir totem tabela, ihtiyaçlarınıza karşılık verecek bir çok firma bulunabilir, fakat İzmir totem tabela, konusunda üretime geçmeden önce, ürünleriniz hakkında bilgi sahibi olmalısınız. Fiyat tekliflerinizde, montaj dahil veya değil seçeneğini kesinlikle inceleyiniz.

 

Dürüstlük, Şeffaflık, Tecrübe ve Güven

Dürüstlük ve şeffaflık ilkeleriyle müşterilerinin daima çözüm ortağı olmayı amaçlayan Rox Reklam ve Çelik Konstrüksiyon gelecek planları da bu ilkeler üzerine kuruludur.

Tüm firmalar en gelişmiş makinelerle, en iyi malzemelerle ürünler üretebilir. Peki bizim farkımız ne? Fark, eksiksiz bilgi ve tecrübeyle, çözüm üretecek doğru ekipte ve en iyi ürünü üretmekte. Haydi Hemen Firmamızı Arayın ! Projelerinize çözümler üretelim.

İzmir Rox Reklam Tabela Çözümleri
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin