Kuaförlerdeki 5 Ekipman Ne? Bu Eşyalar Evde de Kullanılır mı?

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kuaförlerde yer alan ekipmanlar, evde saç bakımı ve diğer bakım uygulamaları için tercih edilebiliyor. Bununla birlikte, kuaför ekipmanları içinde hangilerinin evde kullanıma uygun olduğu merak edilen konular arasındadır. tirassepetim.com’dan İmran Kesser, kuaför ekipmanları içinde evde kullanıma uygun olan modellere dair bilgiler paylaştı.

Fön makinesi

Tıraş Sepetim Marka Yöneticisi Kesser, kuaför ekipmanları ve evde kullanıma uygun olan modeller ile ilgili olarak şunları söyledi:

 

Saç kesimi, bakımı ve diğer saç bakımı uygulamalarında, kuaför ekipmanları içerdikleri özelliklerle fark yaratan ürünler içinde yer alıyor. Kuaför ve güzellik merkezlerinin kullandığı ekipmanlar saç kesiminin yanı sıra fön çekme ve farklı işlemler için tercih ediliyor. Kuaförlerde kullanılan ekipmanlar içinde en çok öne çıkan ürünlerin başında, kuaför fön makinesi geliyor. Saçları şekillendirmek için kullanılan fön makinesi, farklı ısı ayarları ile öne çıkıyor ve evde kullanıma uygun ekipmanlar arasında bulunuyor.

Krepe tarağı

Krepe tarağı modelleri, evde kullanıma uygun kuaför ekipmanları arasında yer alıyor. Saçlara istenen şekli vermek için tercih edilen krepe tarağı modelleri, jiletli tarak gibi alternatifler sunması bakımından her ihtiyaca hitap ediyor. Krepe tarakları içinde el yapımı olarak üretilen ve kapaklı modeller de mevcut. Kapaklı krepe tarakları, çantada kolay bir şekilde taşınabilen kuaför ekipmanları içinde yer alıyor.

Saç şekillendirici

Saç şekillendirici, saç bakımına özen gösterenlerin tercih ettiği bir bakım ekipmanı olarak öne çıkıyor. Kuaförlerde çok kullanılan bu ürün, ev tipi kullanım için de oldukça uygun. İçerdiği maşa ile farklı uygulamalar yapmayı mümkün kılan saç şekillendiriciler, düzleştirici plakaları ile saçlarda istenen forma kavuşmayı sağlıyor. Dalgalı ve güzel saçlara sahip olmak adına tercih edilebilen kuaför ekipmanı, evde de rahatlıkla kullanılabilir. Farklı özellikler sunan saç şekillendiriciler içinde, ihtiyaçlara hitap eden modellerden bir seçim yapılabilir.

Cımbız

Kuaförlerde kullanılan ve evde de rahatlıkla kullanılabilen kuaför ekipmanları içinde cımbız modelleri de öne çıkıyor. Yumuşak tüylerin alımının yanı sıra tüylerin kaçmasını da engelleyen cımbızlar fonksiyonel ve rahatça taşınabilen kuaför ekipmanlarındandır. Silikon başlık içerebilen, steril makinelerde yer alabilen cımbızlar, profesyonel kuaför ve güzellik merkezlerinde çok kullanılan ekipmanlar arasında da bulunuyor. Ev kullanımına uygun olması ise farklı bir avantaj yaratıyor.

Tırnak makası

Kuaför ekipmanları arasında yer almasının yanında, ev tipi kullanımı da yaygın olan tırnak makasları kişisel bakımın en önemli parçaları içinde yer alıyor. Tırnak makası modelleri kolay kullanılabilir yapısı, geniş ağızları ile tırnak kesiminde iyi bir deneyim sunuyor. Tırnak makaslarının tıkanma yapmaması, paslanmaz çelikten üretilmesi dikkat edilebilecek konular arasında bulunuyor. El ve ayak tırnak kesimi için tercih edilebilecek ürünler, evde kullanılabilen kuaför ekipmanlarındandır.

 

Kuaförlerdeki 5 Ekipman Ne? Bu Eşyalar Evde de Kullanılır mı?
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin