KARDEŞLİK SOFRASI GAZİPAŞA MAHALLESİNDE KURULDU

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından, bütün mahallelerde düzenlenen iftar programı kapsamında Gazipaşa Mahallesi’nde gerçekleştirilen buluşmada, mahalle sakinleri aynı masada iftar açtı.

Bilecik Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü tarafından, Osmangazi Ortaokulu bahçesinde hazırlanan iftar programında mahalle sakinleri Ramazan ayının bereketini paylaştı. Çocukların oyun grubunda gönüllerince eğlendiği programda mahalle sakinleri, ilahi grubunun seslendirdiği ilahiler ile güzel anlar yaşadı.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı ve eşi Fatma Yağcı da düzenlenen iftara katılarak, mahalle sakinlerinin iftar sevincini paylaştı.

 

”DÜNYADAKİ MAZLUM VE MAĞDUR KARDEŞLERİMİZ İÇİN DUA EDELİM”

İftar sonrasında konuşan Belediye Başkanı Selim Yağcı, birlik ve beraberliğin önemini ifade ederek, “Öncelikle bütün hemşehrilerimiz ve İslam aleminin Ramazan ayını tebrik ediyorum. Cenabı Allah bizleri daha nice güzel iftar sofralarında buluştursun. Her zaman dediğimiz gibi bereket ayı, günahlardan kurtuluş ayı, birlik, beraberlik ve paylaşma ayı olan Ramazan’ı Şerif’i idrak etmekteyiz. İnşallah bu güzel ayı amacına ve ruhuna uygun şekilde idrak edenlerden oluruz. Bizler Bilecik Belediyesi olarak, artık geleneksel hale gelen bu iftarımızda, ayın bir günü de olsa birlikte olmak ve aynı sofrayı paylaşmak istedik. Gerçekten de bizlerin birlik ve beraberliğe çok ihtiyacı var. Ülke olarak, bir ateş çemberinin içindeyiz. Dünyada sevgisizlik almış başını gidiyor. Biz buralarda huzur ve mutluluk içinde iftar yaparken, İslam coğrafyasında birçok yerde maalesef din kardeşlerimiz zulüm altındalar. İç çatışma içindeler ve evlerinden ayrılar. İşte bizler için bu huzur ve mutluluğun şükrü de o kardeşlerimize de dua etmek olacaktır. Cenabı Hak insanımız, devletimiz ve milletimizin gönlünden sevgi, hoşgörü ve kardeşlik duygusunu eksik etmesin. İftar sofralarımız her yıl daha da büyüyor ve sizlerle anlam kazanıyor. Bu sofraların hazırlanmasında katkısı olan Beygaz firmamız ve Cevher Towers firmamızın yetkililerine teşekkür ediyorum. Cenabı Allah yapmış oldukları hayırları kabul etsin. İnşallah daha nice ramazan ve bayramlarda birlikte olmayı bizlere nasip etsin” ifadelerini kullandı.

 

 

Belediye Başkanı Selim Yağcı’nın vatandaşlarla çay içerek, sohbet ettiği iftarda çocuklar da kendileri için hazırlanan oyun ve eğlence alanlarında keyifli anlar yaşadı.

KARDEŞLİK SOFRASI GAZİPAŞA MAHALLESİNDE KURULDU
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin