KISA SÜRE SONRA AÇILIYOR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından İsmetpaşa Mahallesi Özyörem Sitesi üzerinde bulunan alanda gerçekleştirilen sosyal yaşam alanı ve çocuk parkında çalışmalar tamamlandı ve kısa süre sonra hizmete girecek.

İsmetpaşa Mahallesi Özyörem Sitesi üzerinde bulunan alanda gerçekleştirilen sosyal yaşam alanı ve çocuk parkı, mahallenin yeni cazibe merkezlerinden biri oluyor.

 

Şehrimizin birçok mahallesinde önemli çalışmaları gerçekleştiren Bilecik Belediyesi, bu kez İsmetpaşa Mahallesi Özyörem Sitesi önünde güzel bir parkı, vatandaşlarımızın hizmetine sunuyor.

 

Daha önceleri, atıl ve kötü bir görüntüye sahip alan Bilecik Belediyesi tarafından gerçekleştirilen çalışma ile İsmetpaşa Mahallesine yeni bir sosyal yaşam alanı ve çocuk parkı olarak değerlendirildi.

Belediye Başkanı Nihat Can, Özyörem Sitesi üzerinde gerçekleştirilen sosyal yaşam alanı ve çocuk parkı hakkında; Bilecik Belediyesi olarak fiziki, sosyal ve kültürel alanlarda birçok önemli hizmetleri gerçekleştirmeye devam ediyoruz. Belediyemiz Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekiplerince yapılan İsmetpaşa Mahallemizde Özyörem Sitesinin üzerinde bulunan çalışmamız tamamlandı. Mahalle sakinlerimiz burada hem dinlenecekler, hem eğlenecek ve aynı zamanda çocuklarımız da burada keyifli zaman geçirecekler. Dana önce atıl olan burayı çalışmamızla mahallemize kazandırdık. Şimdiden hayırlı ve uğurlu olsun’’

KISA SÜRE SONRA AÇILIYOR
Yorum Yap

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Özel mahalleye özel park. Diğerlerine Klimasız, akılsız durak öylemi. Yahu 2018 yılı Sıcak asfalt parasını kim ödeyecek, kaç taksit olacakmış, Mart tan önce belli olur mu?

    Cevapla
  2. Park bahçe nedir ya bu şehre sanayi fabrika lazim

    Cevapla
  3. O paraları köylülere verin,soğan yetiştirsinler.

    Cevapla