Konya Cam Balkon Öncüsü

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cam balkon denince akla direk balkon ya da terasın dış etkenlerden korunarak ev içi mekân olarak oda haline gelmesi akıllara gelmektedir. Konya cam balkon sayesinde balkonlarınız dışarıdan gelecek toz, yağmur, kar, dolu gibi zararlı etkenlerden korunarak balkonunuzun her mevsim kullanılabilir olması sağlanır. Balkonların daha kullanışlı olması ve temiz kalması için açılıp kapatılabilen cam balkon sistemleri tercih edilir. Bu sayede balkonunuzu istediğiniz şekilde dizayn ederek Alya Cam Metal sitesi sayesinde oda şeklinde kullanabilmeniz de mümkündür.

L şeklinde U şeklinde ya da oval açılı tüm balkonlara rahatlıkla katlanıp açılıp kapanabilir cam balkon sistemi kurulabilmektedir. Konya duşakabin ile banyolarınız duşa kabinden ayrılarak mekânın daha temiz kalmasını sağlamaktadır.

Karaman Cam Balkon

Raylı katlanabilir Karaman cam balkon sistemleri sıklıkla evlerin balkonları, terasları, ofis ve iş yerlerinde kullanılmaktadır. Karaman cam balkon geliştirilmiş raylı sistem oturtularak rahatlıkla katlanabilip açılıp kapanama özelliğine sahip olan cam balkonlar ile balkonlarınızı yaz kış tüm kötü hava şartlarına maruz kalmadan kullanabilmenizi sağlamaktadır. Ayrıca kafe, restoran, mağazalar gibi mekanların sundurma olarak adlandırılan dış mekânlarının gece gündüz fark etmeksizin yılın her gününde müşterilerine rahatlıkla ağırlayabilecekleri, istedikleri zaman kapalı istedikleri zaman ise açık alan oluşturabilecekleri bir mekân haline getirmektedir.

Alya Cam Metal sitesi ile cam balkon yaptıran işletme sahibi olumsuz hava şartlarından etkilenmeden dört mevsim müşterilerini memnuniyeti sağlayabilmektedir.

Konya Cam Balkon Öncüsü
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir