KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TOPLANDI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Merkez İlçe Köylere Hizmet Götürme Birliği toplantısı yapıldı.

bilecik haberleri
İl Özel İdaresi toplantı salonunda Vali Yardımcısı Mehmet Taşdöğen başkanlığında 2016 yılı dönem başı olağan birlik meclisi toplantısı gerçekleştirildi.10 gündem maddesiyle toplanan mecliste ağırlıklı olarak seçimler öne çıktı.

 

BAŞKAN VEKİLLERİ

Taşdöğen’in yaptığı açılış konuşmasının ardından önümüzdeki dönem için meclis 1. Ve 2. Başkan vekili seçimleri yapıldı. Açık oylama usulü yapılan seçimde meclis üyelerinin oy birliğiyle Meclis 1. Başkan vekili Erkut Akmanlar, 2. Başkanvekili Mustafa Arslan oldu

 

KATİP ÜYELER

Daha sonrasında ise 2 katip üye seçimi gerçekleştirildi. Katip üyeler; Yalçın Nar ve Osman Çetin oldu.

 

PLAN BÜTÇE KOMİSYONU

Katip üye seçiminin ardından 1 yıllığına görev yapmak üzere Birlik Plan ve Bütçe Komisyonuna 3 adet üye seçimi gerçekleştirildi. Yapılan seçim sonucu komisyona Eşref Yılmaz, Necdet Selahattin Cihangir ve Yaşar Yeyen seçildi.

 

ENCÜMEN ÜYELERİ

Mecliste son olarak ise encümen üyeleri seçimi gerçekleştirildi. Kapalı usul yapılan oylamada 52 üye oy kullandı. İl Genel Meclisi üyelerinden Serkan Yıldırım 36 oyla, Mehmet Yılmaz ise 24 oyla encümen üyeliğine seçilen isimler oldu.

 

Muhtar üyeleri arasında yapılan seçimde ise Okluca Köyü Muhtarı Hüseyin Demiröz 29 oyla, Künceğiz Köyü Muhtarı Ertekin Afacan 27 oyla encümen üyeleri olarak seçildi.
bilecik haberleribilecik haberleri
bilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleribilecik haberleri

KÖYLERE HİZMET GÖTÜRME BİRLİĞİ TOPLANDI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin