“LGS SINAVI”NDA PAZARYERİ FARKI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Pazaryeri İlçesinde Liselere Geçiş Sistemi (LGS) sınavına giren öğrenciler açıklanan sonuçlar ile büyük başarı elde etti.

LGS sınav sonuçlarının açıklanmasıyla öğrencilerimiz gurur kaynağımız oldu diyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci gece gündüz çalışan öğrencilerimizin hak ettiği puanları aldığını belirterek öğrencilere Eğitim hayatında başarılar diledi.

İlçe Milli Eğitim Müdürü Mahmut Ekinci, LGS Yerleştirme sonuçları ile ilgili yaptığı değerlendirmede, ”İlçemizde 73 öğrencimiz LGS sınavına girdi. Birinci yerleştirme sınav sonucuna göre ilçemizde en yüksek puan alan iki öğrencimiz Eskişehir Anadolu Lisesine, 8 öğrencimiz de farklı yerlerdeki fen liselerine yerleşmeye hak kazandılar. Toplamda 24 öğrencimiz ise sınavla öğrenci alan Anadolu Lisesi ve Proje okullarına yerleşti.

Bizleri en çok mutlu eden ise alan derslerin net ortalamalarına göre İngilizce hariç tüm branşlarda Türkiye Ortalamasının üstüne çıkarak başarılı bir sınav süreci geçirmiş olmamızdır. Bu süreçte kaynak kitap, deneme sınavı, öğrencilerimizin motivasyonunu artırmada bize destek olan İlçe Kaymakamımıza, bu başarının mimarı öğretmenlerimize,  eğitim öğretim sürecinde büyük fedakarlıklar gösteren velilerimize ve gece gündüz çalışan öğrencilerimize teşekkür ediyorum.” dedi.

   

“LGS SINAVI”NDA PAZARYERİ FARKI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin