Melek Targaryen adlı Manipülasyon tablo

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Bağımsız Milletvekili Adayı Bahadır Güler Bilecik Belediye Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’nı makamında ziyaret etti.

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu’nu Bilecik’te ağırlayan Başkan Subaşı, Twitter’dan hesabından paylaşımda bulunan  Başkan Subaşı, Twitter’da gündem olmuştu.

Birçok fenomenin yorum ve alıntılama yaptığı tweet, saniyeler içinde yüzbinlerce etkileşim ve yüzlerce beğeni almıştı.

Başkan Vekili Melek Mızrak Subaşı’na son zamanlarda siyasette alışık olmadığımız bir ziyaret gerçekleştiren Güler, Melek Targaryen adlı Manipülasyon tablo hediye etti

Ziyarette gerçekleştiren konuşmada açıklama yapan Güler; “Game Of Thrones dizisinde Targaryen hanesine benzetilerek gündeme düşen Bilecik Belediye Başkan Vekili @melekmsubasi başkanımızı ziyaret ettik. Kendilerine Melek Targaryen adlı Manipülasyon Tasarımımızı hediye ettik. Bizlere göstermiş olduğu ilgi için kendilerine teşekkür ediyorum.” ifadelerine yer verdi.

Melek Targaryen adlı Manipülasyon tablo
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. Biz toplum olarak neden böyleyiz ya? Bir belediye başkanının projeleri konuşulması gerekirken, kime benzediği konuşuluyo. Şehirler bu çağda artık meydanlarıyla, raylı sistemleriyle, modern ulaşım sistemleriyle, modern çarşılarıyla ne projeler konuşurken, bizim gündemimize bak. Üstelik birçok alanda birçok şehirden de gerideyiz. Başkan artık modern projeleriyle konuşulmalı, kastettiğim park yapılması falan değil, bu çağa yakışır projeler üretilmeli artık, henüz göremedik maalesef. Chp ye oy verdim, ama Bilecik merkezde bu gidişattan hiç memnun değilim.

Bizi Takip Edin