Memleket Partisi’nin A Takımı Bilecik’te

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Memleket Partisi Genel Sekreteri Av. Halil İlker Çelik ile Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan Bilecik’e gelerek Başkan aday Hüseyin Korkman ile birlikte bir takım temaslarda bulundu.

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri kapsamında yurt gezisi düzenleyen Memleket Partisi Genel Sekreteri Av. Halil İlker Çelik ile Genel Başkan Yardımcısı ve Parti Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan Bilecik’e geldi.

Bilecik’te basın açıklaması ve esnaf gezisi düzenleyen heyet Memleket Partisi adayı Korkman’a destek istedi.

“Bilecik halkı bunu kabul etmeyecektir”

Atatürk Parkı’nda basın açıklaması düzenleyen Aday Korkman, “Bize iki kutuplu bir siyaset dayatıyorlar ama Bilecik halkı bunu kabul etmeyecektir. Bizim derdimiz Bilecik’tir, memlekettir. Buradan Bilecik halkına sesleniyorum: Akıl, adalet, ahlak, bilim ve liyakatin yolunda olan Hüseyin Korkman’ı desteklesinler, Muharrem İnce’yi desteklesinler” dedi.

“Biz üçüncü bir yol açmaya aday bir partiyiz”

Parti Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan ise konuşmasında “Genel Başkanımız Muharrem İnce’nin selamını getirdik. 22-23 yıldır ülkeyi yöneten bir iktidar var. Bunun karşısında ülkeyi yönetmeye aday olamayan, sorunlara çözüm bulamayan bir muhalefet var. Bu muhalefet değişmeden bu iktidar değişmez. O yüzden biz üçüncü bir yol açmaya aday bir partiyiz. Başkan adayımız Hüseyin Korkman için oyunuzu istiyoruz” ifadelerine yer verdi.

“Bu üçüncü yol Atatürkçülerin yolu”

Parti Genel Sekreteri Av. Halil İlker Çelik de, “Bu üçüncü yol Atatürkçülerin yolu. Ne sağdan ne soldan Atatürk’ün yolundan diyoruz. Hüseyin Korkman’a desteklerinizi bekliyoruz.” şeklinde konuştu.

Heyet ardından esnaf ve vatandaşlar ile bir araya geldi.

Memleket Partisi’nin A Takımı Bilecik’te
Masal Organizasyon