Mide Balonu Fiyatları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Mide balonu ile zayıflamak ve aynı zamanda eski sağlığına kavuşmak isteyen kişilerin en çok merak ettikleri konulardan biri de mide balonu fiyatları. Çok özel teknikler ile uygulanabilen bu yöntem özellikle son yıllarda dünya genelinde en çok kullanılan kilo verme teknikleri arasında yer alıyor. Özel maddelerden üretilen balonların özel teknikler ile mideye indirilmesi ve şişirilmesinden sonra hastaların kendilerini her zaman tok hissetmeleri sağlanır. Bu sayede eskisinden çok daha az yemek yemeye başlayan kişiler kısa zaman içinde ciddi anlamda kilo verebilirler. 2022 yılı itibarı ile 5 ile 15 bin tl arasında değişen fiyatlar ile uygulanabilen bu ürünler her zaman için işin uzmanları tarafından uygulanmalıdır.

Mide Balonu Fiyatları Neye Göre Belirlenir?

Eğer hastaların vücut kitle indeksleri hayati bir değer olan 40 veya üzerinde ise o zaman mide balonu ameliyatı SGK tarafından karşılanabilmektedir. Bu değerin altında olan kişiler ise bu işlemleri belli bir ücret karşılığında yaptırmaktadırlar. Doktorların yapacakları teknik analizlerden sonra ilgili kişilerin gerçekten de bu işlemler için uygun olup olmadıkları belirlenir. Mide balonu fiyatları bazı kriterlere göre farklılık gösterebilmektedir. Bu fiyatları direk olarak etkileyen unsurlardan bazıları şunlardır;

  • Tercih edilen hastane veya klinik
  • Danışmanlık ücretleri
  • Cerrahi asistan
  • Anestezi uzmanı
  • Kullanılan cihazlar
  • Takip için uygulanan teknikler
  • Ameliyattan sonra ki dönem için verilecek hizmetler

Hem özel hastanelerde hem de SGK hastanelerinde uygulanabilen bu teknik hakkında bilinmesi gereken her türlü konuya tam olarak hakim olmak gerekir. Özellikle daha önce bu ameliyatı olan kişilerden bilgiler almak ve sadece bu işin uzmanlarından yardım almak gerekir. Her ne kadar riskli bir işlem olmasa bile yine de en ufak bir dikkatsizlik dahi hastalar için ciddi sağlık sorunlarına neden olabilir.

Mide Balonu Ameliyatı Olmadan Öne Nelere Dikkat Etmek Gerekir?

Mide balonu olmak isteyen kişiler çok kısa zaman içinde ciddi oranda kilo kaybedeceklerini düşünebilirler. Ancak bu durum her zaman bu şekilde olmayabilir. Bu sebeple uzmanların eşliğinde ve en doğru bilgiler ile hareket etmek gerekir. Mide balonu olacak kişilerin şu konulara dikkat etmeleri gerekir;

  • Operasyonun toplam maliyeti hakkında bilgi sahibi olmak
  • Operasyonu yapacak olan doktor ve hastane hakkında her türlü bilgiye sahip olmak
  • Daha önce bu operasyonu yaptıran kişilerin önerileri ile hareket etmek
  • Operasyonun tüm risklerini bilmek ve aynı zamanda yaşanacak olumsuz durumlarda ne yapılması gerektiğini bilmek

Mide balonunun tam olarak istenen etkiyi yaratabilmesi için mutlaka işlemlerin doğru yapılması ve aynı zamanda hastaların doktorların yönlendirmelerine birebir uymaları gerekir. Bu sayede en uygun mide balonu fiyatları ile maksimum oranda verim alınabilir.

Mide Balonu Fiyatları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin