MİNİKLERİN SURVİVOR HEYECANI GÖRÜLMEYE DEĞER

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından Gençlik Turnuvaları kapsamında düzenlenen Plaj Voleybolu ile Sokak Basketbolu Turnuvalarının tamamlanmasının ardından Plaj Futbolu Turnuvaları başladı.

Bozüyük Belediyesi tarafından ilki geçtiğimiz yıl yapılan ve yoğun ilgi gören Futbol Turnuvaları bu yılda yoğun ilgi görüyor. 4 Eylül Basketbol Sahalarında yapılan ve heyecanlı maçlara sahne olan turnuvada 15 takım mücadele ederken turnuva büyük erkekler ve genç erkekler kategorilerinde oynanan maçlar ile başladı.

Gençlik Turnuvaları tüm hızıyla devam ederken turnuva heyecanına minikler de survıvor yarışmaları ile ortak oldu. Turnuvanın sürprizi çocuklar arasında yapılan survivor mücadeleleri olurken, 4 Eylül Basketbol Sahalarında kurulan parkurlarda çocuklar hem birbirleri ile yarıştı, hem de çok eğlendi.

 

 

4 Ağustos Cuma sona erecek olan Plaj Futbolu ve Minikler Survivor Turnuvasına  katılım oldukça yoğun olurken, turnuva özellikle vatandaşlar tarafından büyük beğeni topladı. Turnuvalar için düzenlene alan gençlerin buluşma noktası haline gelirken, çalınan müzikler ve yapılan aydınlatmalar ile Bozüyük bir sahil kasabasından farksız hale geldi.

MİNİKLERİN SURVİVOR HEYECANI GÖRÜLMEYE DEĞER
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin