Mv. Selim Yağcı: “Bunu da gerçekleştiriyoruz çok şükür”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Bilecik-Eskişehir ve Bilecik-İstanbul yol ayrımındaki köprülü kavşak projesi için ödenek tahsisinin gerçekleştiğini bildirdi.

Bilecik-Eskişehir ve Bilecik-İstanbul yol ayrımında bulunan, 15 Ekim 2019 tarihinde ihalesi gerçekleştirilen köprülü kavşak projesi için 22 milyon lira ödenek tahsisi gerçekleştirildiğini bildiren AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, müjdeyi Bileciklilere sosyal medya hesabından “Bunu da gerçekleştiriyoruz çok şükür” başlığıyla verdi.

Giriş kavşağını Bilecik’in itibarına yakıştıramadığını belirten Milletvekili Yağcı, açıklamasında şu ifadelere yer verdi:

“ÇALIŞMALAR BAŞLADI..”

Bileciğimiz için çok önemli olan ve yıllardır yapımı için uğraştığımız Bilecik-Eskişehir ve Bilecik-İstanbul yol ayrımındaki (Erşan besihanesinin önündeki) köprülü kavşak projemizin ihalesini 15/10/2019 tarihinde gerçekleştirmiştik. 22 milyon TL olan ödenek tahsisi de gerçekleştirilerek çalışmalar başlamıştır.

“2021 YILINDA BİTECEK..”

Bilecik şehrimizin itibarına yakıştıramadığım giriş kavşağı inşallah 2021 yılında bittiğinde giriş kavşağında yaşadığımız trafik sıkıntısı sona ereceği gibi şehrimizin girişi daha konforlu ve şehrimizin ve hemşehrilerimizin itibarına uygun hale gelecektir.Şehrimizin yıllanmış problemi olan Kavşağın yapımında katkısı olan başta Sayın Cumhurbaşkanım Recep Tayyip Erdoğan olmak üzere,Ulaştırma Bakanlarımıza, Karayolları Genel ve bölge müdürlerimize ve emeği geçen herkese çok teşekkür ediyorum. Hep birlikte daha iyiye daha güzele…

Mv. Selim Yağcı: “Bunu da gerçekleştiriyoruz çok şükür”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Burda trafik oluyorda bizim i haberimiz yok

    Cevapla
  2. oradaki besaneyide kaldıracanız mı bileciğe giriş burham burham kokuyor.

    Cevapla
  3. Şehir içine de keşke buna benzer bir şey yapılabilse trafikten illallah geldi

    Cevapla
  4. Ne güzel hayırlı olsun. Her geçişimde gördüğüm karmaşa sonrası aklıma gelir. Şu sanayiden Bahçelievler e dönüş köprüsünü kim böyle planladı. Normalde diğer şehirlere baktığımda İstanbul yolunun şehre bulaşmadan köprü altından, şehir içi araçların köprü üstünde ışıklı kavşaktan istediği yere düzenli bir şekilde dönmesi gerekmez miydi diye?İşin uzamanlarına göre belki farklı bir mantığı vardır tabi ama. Değişik geliyor bana orası. Kim nereye gidiyor belli değil.

    Cevapla
Bizi Takip Edin