MV. Tüzün Sessizliğini Bozdu: “İki dudak arasında atanan bürokratlar..”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediyesi tarafından ‘’Tarihimize Saygı’’ düşüncesi doğrultusunda tarihi belediye binası önünde gerçekleştirilen çalışma sonucu hazırlanan otopark, vatandaşların hizmetine sunuldu.

 

Bilecil Milletvekili Yaşar Tüzün, gerçekleştirilen açılış programında yaptığı konuşmada, Siyasetin uzun nefesli maraton olduğunu vurguladı.

Bu maratonda siyasi partilerin gelip geçtiğini, yöneticilerin de gelip geçici olduğunu ancak milletin takdiriyle göreve gelenlerin İngiltere’de ki “Tanrıdan sonra seçilmişliğe saygı vardır”. düşüncesine ihtiyacının olduğunun altını çizen Tüzün, konuşmasının devamında şu ifadelere yer verdi:

İKİ DUDAK ARASINDA ATANAN BÜROKRATLAR

Seçilmiş insan birbirini sevmek zorunda değildir ama seçilmiş insana saygı duymak herkesin asli ve temel görevidir bugün iki dudağın arasında atanan bürokratlara buradan seslenmek istiyorum. Başta Bilecik Valisine ve Bilecik’te iki dudak arasında atanan bürokratlara Bilecik Belediyesinin yapmış olduğu hizmetleri engellemek Bilecik halkına yapılacak en büyük kötülüktür.

DESTEK DEĞİL KÖSTEK DE OLMASINLAR

Dolayısıyla sayın valiye ve bürokratlara Bilecik Belediyesinin yapmış oldukları hizmetlere bırak destek vermeyi köstek olmalarını dahi istemiyoruz. Biz milletimizle, halkımızla, Belediye meclisimizle, kadromuzla Bilecik’e en iyi hizmeti etmeye hazırız, bundan kimsenin kuşkusu ve tereddütü olmasın.

KAYTARANLARA GEREKLİ UYGULAMA YAPILDI

Sevgili çalışanlar bildiğiniz üzere ben sizin şuan Milletvekilinizim ama geçmişte belediye başkanlığınızı yaptım. Belediyecilik ekip işidir, kadro işidir. Başkanımız göreve geldiği günden bu güne hiçbir siyasi ayrım yapmaksızın geçmişte işe alınan  ve işini yapanlarla çalışmaya devam ediyor. Ama işini yapmayanlar, kaytaranlara da gerekli uygulamayı yaptığını biliyoruz.

BÜYÜK EMEĞİNİZİN OLDUĞUNU DÜŞÜNÜYORUM

O nedenle çalışanlarımızın özellikle ricam belediye başkanımız ve belediye meclis üyelerimize gerekli saygıyı göstermek ve Bilecik halkı adına yapılacak hizmetlere gerekli hizmet ve katkıları vermenizi istiyorum. Geçmişte görev yapanlara, hizmet yapanlara teşekkür ediyoruz. Ama biz daha iyisini, daha güzelini yapmak için sizlerin katkısı ve desteğine ihtiyacımız var. Dünyada ve Türkiye’de yaşanan bütün bu ekonomik sorunlara rağmen, pandemi dönemi yaşamamıza rağmen hizmetleri yerine getirmenizde sizlerin büyük emeğinizin olduğunu düşünüyorum. O yüzden bütün çalışanlarımızın, belediye yönetimine verdiği katkıdan ve destekten dolayı onlara da şükranlarımı sunuyorum.

Bu açılış otopark açılışı olarak algılanmasın, bu binanın korunmasında verdiğiniz emek ve hizmetten dolayı hepinize teşekkür ediyorum.


İLGİLİ HABERLER:

MV. Tüzün Sessizliğini Bozdu: “İki dudak arasında atanan bürokratlar..”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. vatandaş mı otoparka arabasını sokacak kaç kere geldik yer bulamıyoruz maşallah belediye de o kadar çok çalışan varki birde bunların araçları vatandaş aracını dışarıda bırakıyor

    Cevapla
  2. DEv hizmet, eşsiz. ?!!!???

    Cevapla