Mv. Yağcı: “Serkan Yıldırım’ın Atom Karınca Gibi Çalışacağına İnanıyoruz”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından AK Parti Bilecik İl Başkanlığına atanan Serkan Yıldırım, görevi önceki dönem il başkanı Fikret Karabıyık’tan Parti Binasında düzenlenen törenle devraldı.

Devir töreninde konuşan AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, Fikret Karabıyık’a teşekkür etti.

“CANI GÖNÜLDEN İNANIYORUM”

Karabıyık’ın genç yaşta olmasına rağmen partinin çeşitli kademelerinde görev aldığını hatırlatan Milletvekili Yağcı, “Gençlik Kolları başkanı olacak yaşlarda il başkanlığı yapmak ona nasip oldu. Bu her türlü takdirin üzerinde. Gelecek zaman dilimi içerisinde hem şehrimiz hemde partimiz kendisini birçok alanda daha büyük hizmetlerle buluşturacağına canı gönülden inanıyorum.” dedi.

“ATOM KARINCA GİBİ..”

Yağcı, bundan sonra bayrağı Serkan Yıldırım’ın devraldığını belirterek, “Siyasette çok deneyimli ve değişik görevlerde bulunan Serkan Bey bundan sonra inşallah daha önceki çalışmalarını da görerek bu bayrağı en üst noktaya çıkartma noktasında yine “atom karınca” gibi çalışacağına biz canı gönülden inanıyoruz.

“PARTİ OLARAK BİR İLKE ORTAYA KOYDUK”

Bu başkanlık sürecinde birçok söylemler oldu ama biz parti olarak bir ilke ortaya koyduk. Bu teşkilatımızın geleneklerine uygun bir şekilde çalışmalar devam etti. Bu davada memleketimize ve şehrimize hizmet yolunda el ele, gönül gönüle Sen, ben ve o demeden “biz” anlayışı içerisinde ötekileştirmeden devam ettirmek hepimizin sorumluluğu içerisinde.

“BEY OLARAK GAYRETLENDİRMEK ONA AİT”

Serkan Bey’in de bundan sonra artık Şeyh Edebalinin öğütlerinde de belirttiği gibi bey olarak, kucaklamak, gayretlendirmek, şevklendirmek ona ait. Bundan sonra partimizin ve şehrimizin hizmet sancağını ele alarak inşallah hep birlikte hizmet etmeye devam edeceğiz.


İLGİLİ HABERLER:

Mv. Yağcı: “Serkan Yıldırım’ın Atom Karınca Gibi Çalışacağına İnanıyoruz”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 Yorum

  1. Ötekileştirmeden bunu selim yağcı diyor osmaneli yi nasil kaybettik reis duy sesimizi rte

    Cevapla
    • Haklısın selim Yağcı Bilecik’ten uzak dursun zaten cumhur ittifak ı uçar herşey bu durumda ise tek sorumlusu selim Yağcı dır birde çıkmış birlik beraberlik mesajı veriyor olum bak git şurdanda seçim kazanalım göbeği karşıya kaşıya

      Cevapla
  2. 18 Ocak 2021, 14:42

    Bilecik de akp siyasetinin bittiği gündür

    Cevapla
  3. selim yagciya bir sorum var yurt disindaki tc vatandaslarin 2018 yilinda avrupaya veri paylasimi yani tc deki gelirleni nasil sattiniz secim zamani ne yuzle geceksiniz cifte vergilendirmeyi onleseydiniz avrupadaki turkler akp yi sirtinda tasirdi simdi ise geldiniz zaman sadece lanetleneceniz turklerin gozunden dustunuz son secimlerde yuzde 70 e yakin oy aldiniz ulke vardir halkini korur ulke vardir halkini satar akp halkini satti malesef

    Cevapla
Bizi Takip Edin