Nevresim Takımları

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Nevresim takımı ev tekstili ürünleri arasında vazgeçilmezler arasında yer alır. Nevresim takımı nevresim, yastık kılıfları ve çarşaftan oluşan kombinlenmiş takımlardır. Nevresim, yorgan ve battaniye gibi örtülerin üzerine geçirilen kılıflardır. Bu kılıflar örtülerin kirlenmesini geciktirir. Takıp çıkarılma ve kolay yıkanması sayesinde pratik ve hijyeniktir.

Çarşaf, yatak üzerine serilen yumuşak dokulu tekstil ürünüdür. Tek kişilik ve çift kişilik iki kategoriden oluştuğu gibi yatak ölçülerine göre özel dikim boyları da bulunmaktadır. Yastık kılıfı, yastıkların üzerine geçirilen kılıflardır. Aynı çarşaflar gibi çok dikkat edilmesi gerekir. Özellikle saç ve yüz sağlığı açısından hijyenik ve sağlıklı kumaşlardan yapılması gerekir. Bu yüzden iyi seçim yapılmalıdır.

Nevresim Takımı Özellikleri

Nevresim takımı alırken özellikle yastık ve çarşafın cilt ile birebir teması olduğu bu nedenle hava alan sağlıklı kumaşlardan üretilmiş ürünleri tercih etmek gerektiğini unutmamak gerekir. Nevresim takımı yapıldıkları kumaş türü dikkate alınarak yıkama kurutmaya önem verilmelidir. Uygun koşullarda yıkanan ve kurutulan nevresim takımları daha uzun ömürlü olmaktadır. Nevresim özellikle hayat kalitesini etkileyen uyku kalitesini etkileyen en önemli üründür.

Gece uykusu insanlar için olmazsa olmaz bir ihtiyaçtır. Geceleri uykusunu alan kişiler güne daha zinde başlar ve vücut fonksiyonları tam anlamıyla daha düzgün çalışır. Böylece gün boyu enerjik ve mutlu hisseder.

Nevresim takımları alırken kayan, rahatsız eden, terleten kumaşlar gece boyu uykunun bölünmesine ve uykusuzluk çekmeye neden olmaktadır. Böylece gün boyu uykusuz, halsiz hatta sinirli bir halde olunmaktadır.

Nevresim Takımı Çeşitleri

Nevresim takımları yapıldıkları kumaşın türü ve modellerine göre çeşitli gruplara ayrılır. %100 pamuktan elde edilen ranforce nevresim takımları ve yumuşak dokusu şık görünümleri ile saten tek kişilik nevresim takımı ilk kategorisidir. Uzun ömürlü ve sağlıklı uykular için ranforce nevresim takımları tercih edilmektedir.

Gösterişli ve alımlı saten nevresim takımları ise iddialı şıklık isteyenlerin tek tercihi olmaktadır. Ranforce nevresim takımı ve saten nevresim takımı özel bir teknik ile hem sağlıklı uykular için hem de şık görünümleri ile evinize yakışan modernliği taşımak için tasarlanmıştır.

Nevresim Takımları
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin