OSMANELİ’DE 500 KONUTA İHTİYAÇ VAR

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, 2 yıl içerisinde Osmaneli’de en az 500 konuta ihtiyaç olacağını söyledi.

Yatırımlarla hızla büyüme ve yükseliş sürecine gireceğini söyleyen Münür Şahin; “Osmaneli, artan konut talebini karşılayacak yatırımları planlamak zorunda” dedi.

Osmaneli’de çok hızlı bir değişim yaşanacağını dile getiren Başkan Şahin; “Yeni yatırımlar ve projeler ile Osmaneli büyüme ve yükseliş sürecini hızlandıracak.Osmaneli de bu gelişimler sonucu var olan konut talebi ve ihtiyacı çok daha artacak. TOKİ ile Osmaneli Konakları Projesi kapsamında en az 200 konut yapacağız.Özel sektöründe en az 300 konutluk yatırım yapmasını hedefliyoruz.Osmaneli’de yatırım yapmak isteyenlerden önce hareket edenler avantaj sağlayacak.Bizden söylemesi,sonrası pişmanlıklar ve kaçan fırsatlar sizleri pişman etmesin”dedi.

Osmaneli Belediye Başkanı Münür Şahin, yaptığı yazılı açıklamada:

Osmaneli yaşam kalitesinin artması,turizmde öne çıkmaya başlaması,tarımda yeni yatırımlar,sanayide hızla büyüme süreci ve en önemlisi de Osmaneli-Yenişehir-Bursa-Gemlik YHT yatırımı sonucu tercih edilen yerleşim yeri oldu. Cumhurbaşkanımızın da özellikle vereceği yeni desteklerle Osmaneli sadece Bilecik ilinin değil,tüm bölgemizin ve Türkiye’nin önemli bir yerleşim merkezi oluyor.

Sanayide yatırımcıların tercih ettiği yer konumuna gelen Osmaneli hızla artacak konut talebini karşılayacak yatırımları hem özel sektör,hemde TOKİ ile eski Osmaneli Konakları mimarisinde yapılacak konutlarla karşılayacak.Osmaneli sessiz ve doğal güzellikleri,tarihi ve kültürel varlıkları ile çok değişim kesimlerinde yerleşim yeri oluyor.Özel TOKİ projemizle ürettiğimiz 100 konutun hemen satılması ve şu an Osmaneli de en fazla tercih edilen yer olmasının altında yatan nedende bu.

Osmaneli’de konut yatırımlarını sağladığımızda özel sektöründe,TOKİ’ninde yapacağı konutlar çok kısa sürede tükenecek. Osmaneli’nin büyüme ve yükseliş sürecinde yatırımcıları ve de özellikle konut üretecek yatırımcıların sonradan pişman olmamaları için ilçemize davet ediyoruz.Mevcut inşaatçılarımızın da konut yatırımında kaliteli yatay mimaride konut üretmeleri durumunda talep sorunu yaşamayacaklarını şimdiden söyleyebiliriz.

 

OSMANELİ’DE 500 KONUTA İHTİYAÇ VAR
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin