OSMANELİ’Lİ KALECİ BERKE CAN MİLLİ TAKIMDA

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

1308 Osmaneli Belediye Spor’un altyapısında yetişip Fatih Karagümrükspor’a transfer olan Berke Can U15 Milli takıma davet edildi.

Milli takımın 15 Ekim’de Konya’da Letonya ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna devet edilen Berke Can hakkında değerlendirmede bulunan Osmaneli Belediye Başkanı YMM Münür Şahin şu ifadeleri kullandı:

“1308 Osmaneli Belediyespor Altyapısında yetişip, Fatih Karagümrükspor’a transfer olan ve orada kendini geliştiren sporcumuz Berke Can Evli, U15 Millî Takımımızın 15 Ekim Pazar günü Konya’da Letonya ile oynayacağı hazırlık maçının aday kadrosuna davet edildi. Kısa bir süre içinde 1308 Osmaneli Belediyespor altyapı takımlarımızda yetişen ve süper lig takımları Konyaspor ve Karagümrükspor’a transfer olan Görkem Yavuz ve Berke Can Evli milli takımlara yükselme başarısını gösterdiler. Altyapıya yaptığımız yatırımların sonuçlarını görmek bizleri mutlu ediyor. Her alanda olduğu gibi sporda da hedeflerimize ulaşıyoruz. Milli takımlara yükselen değerli sporcularımızı kutluyor, başarılarının devamını diliyoruz. Altyapımızın kıymetli hocalarını tebrik ediyoruz.”

     

OSMANELİ’Lİ KALECİ BERKE CAN MİLLİ TAKIMDA
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir