“OYUN OYUN İÇİNDE” BOZÜYÜK’TE SAHNELENDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük Belediyesi tarafından “Uluslararası Gençlik Tiyatroları Metristepe’de” sloganı ile düzenlenen Tiyatro Günleri Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu tarafından sahnelenen “Oyun Oyun İçinde” adlı oyun ile devam etti.

 

Özellikle dönem kostümleri ile oldukça ilgi çeken oyun Bozüyük Belediyesi Metristepe Kültür Merkezi’nde tek seans olarak sahnelendi. Özer TUNCA’nın yazıp yönettiği “Oyun Oyun İçinde”, durum komedisi üzerine kurulu, iç içe geçen rolleriyle, müzikleriyle, danslarıyla temposu yüksek, eğlenceli bir oyun olarak Bozüyüklü tiyatro severler ile buluştu. Neşe dolu, bol kahkahalı 2 perdelik oyun izleyicilerin beğenisini kazandı. Oyununun sonunda Bozüyük Belediyesi Başkan Yardımcısı Nazmi KURU sahneye gelerek oyunculara plaketlerini takdim etti. Antalya Büyükşehir Belediye Tiyatrosu ekibini Bozüyük’te ağırlamaktan mutlu olduğunu dile getiren Başkan Yardımcısı KURU oyunculara; “Bozüyük Tiyatro Günleri’ne sağladığınız katkı için teşekkür ediyor, başarılı performansınız için de sizleri ayrıca kutluyorum” dedi.

 

Bozüyük Tiyatro Günleri; 14 Aralık 2016 Çarşamba günü ‘Pusuda’ adlı gençlik oyununun saat: 16:00’daki gösterimi ve ‘Söz Sende’ adlı doğaçlama tiyatro gösterisinin saat 18:00’deki gösterimleri, 15 Aralık 2016 Perşembe günü “Sevgili Doktor” adlı oyunun saat 20:00’deki gösterimi ile devam edecek.

“OYUN OYUN İÇİNDE” BOZÜYÜK’TE SAHNELENDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. ilk defa bu sayfaya ulasmayı basardım bu gösterirki kalitesisz haberin kaynagı

    Cevapla
Bizi Takip Edin