PAZARYERİ İLÇESİ TERÖR GAZİSİNİ BAĞRINA BASTI

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala
1 Ekim 2015 günü Mardin Nusaybin Bagok dağında teröristlerle girdiği çatışmada yaralanan Uzman Jandarma Onbaşı Selçuk Kalkan tedavi gördüğü Gülhane Askeri Tıp Akademisi(GATA)den evine taburcu edildi.
 IMG_5448
Pazaryeri ilçesine  gelişinde Hükümet Konağı önünde İlçe Kaymakamı İbrahim Özdel,Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın,Garnizon Komutanı İlhan Canseven,Emniyet Amiri Hüseyin Deniz,Gazinin babası Mehmet Kalkan,akrabaları,Askeri erkan,siyasiler ve kalabalık bir vatandaş topluluğu karşıladı.
Kaymakam Özdel,Vatan sana minnettardır,Pazaryeri halkı sana minnettardır ,Allah senden razı olsun,sen bizim kahramanımızsın diyerek gazi Selçuk Kalkan’ı anlından öperek geçmiş olsun dedi.Elindeki Türk Bayrağı’nı öperek yaralı gence teslim etti.Kalkan’da bayrağı öperek teslim aldı ve vatanım sağ olsun dedi.
Belediye Başkanı Muzaffer Yalçın,da yaralı askeri öperek hoş geldin dedi ve kendisine Kur-an’ı kerim hediye etti.Selçuk Kalkan Kur-an’ı Kerimi üç sefer öperek başına götürdü,duygulanan gazi karşılamaya gelenlere Allah sizlerden razı olsun dedi ve alkışlarla köyüne uğurlandı.
IMG_5445
Sirenler eşliğinde Pazaryeri ilçesine bağlı Karadede köyündeki evine getirilen gazi burada annesi Sevim Kalkan ve köylüleri tarafından karşılandı.Ambulanstan indirilmeden önce gazinin amcası Karadede Köyü muhtarı Şamettin Kalkan,”Allaha şükürler olsun bize yeniden bir evlat bağışladı.Oğlumuz gazilik mertebesine ulaştı Allah onu bizlere bağışladı,bizleri bu sevinçli günümüzde yalnız bırakmayan herkese çok teşekkür ediyorum Allah hepinizden razı olsun dedi.” Evinin merdivenlerini sedyeyle çıkmak istemeyen gazi,askerlerin ve akrabalarının desteği ile yavaş yavaş kendisi çıktı.Sağlık durumunun her gün daha iyiye gittiği açıklanan gazinin evine ziyaretçi akını başladı.
Gazi Uzman Onbaşı Selçuk Kalkan, meydana gelen terörist saldırıda vücudunun çeşitli yerlerine 4 mermi isabet etmişti.Aynı saldırıda 1 asker şehit olmuş,5 askerde yaralanmıştı.
IMG_5422
IMG_5428
IMG_5430
IMG_5431
IMG_5432
IMG_5433
IMG_5435
IMG_5445
IMG_5448
IMG_5413
PAZARYERİ İLÇESİ TERÖR GAZİSİNİ BAĞRINA BASTI
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin