PELİN, SIRBİSTAN’DA BİLECİK RÜZGARI ESTİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

5-6 Aralık ta Sırbistan’da yapılan 10 ülke ve 563 Sporcunun katıldığı Balkan şampiyonasında 1308 Osmaneli Belediye Spor Teakwondo takımından sporcumuz Pelin YILDIZ 44 kiloda Gençler Balkan şampiyonu olarak altın madalyayı ülkemize ve ilçemize getirdi.

Öte yandan Almanya’da düzenlenen 25 ülke ve 700 Sporcu arasından sporcumuz Sueda ONAT  3. Olarak gümüş madalyayı almaya hak kazandı.

Belediye Başkanımız YMM Münür Şahin, Sporcularımızı, 1308 Osmaneli Belediye Spor Teakwondo Antrenörümüz Mensur DÜŞ’ü,  İlçe Spor Müdürümüz Şener ÖNER’i ve Kulüp yöneticilerini makamında tebrik etti. Belediye Başkanımız bu başarıları ülkemize ve ilçemize getirdikleri için sporcularımıza, ailelerine, Mensur hocamıza, ilçe spor müdürü Şener Bey’e ve 1308 Osmaneli Belediye Spor yöneticilerine teşekkür ederek, başarılarının devamını diledi.

1308 Osmaneli Belediye spor kulüp başkanı Hayati kaba yaptığı açıklamada “  başarılı olan sporcularımızı ve hocamızı kutluyorum, 15 branşta faaliyet gösteren kulübümüzün temel amacı, gençlerimize spor yapma ve birlikte hareket etme kabiliyetini arttırmaktır. Yaz ve kış spor okullarımızda çok değerli ve branşlarında uzman olan hocalarımızla, sporcularımızı her konuda yetiştiriyoruz. Kulüp olarak hedefimiz her gence spor yaptırmak, yarışmacı yeteneğine sahip olan sporcularımızı da üst liglere ve milli takıma taşımaktır. Osmaneli her alanda olduğu gibi sporda da sistematik bir yaklaşımla hedeflerine hızla ilerlemektedir”.

sırbia

PELİN, SIRBİSTAN’DA BİLECİK RÜZGARI ESTİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 Yorum

  1. 10 Aralık 2015, 11:22

    Bilecik li olarak Başarılarının devamını dilerim

    Cevapla
Bizi Takip Edin