“REHBERİN İZİNDE ALİMİN DİZİNDE”

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gençlik Spor Bakanlığı gençlik projeleri destek programı kapsamında, Fatih eğitim ve rehberlik derneği öncülüğünde düzenlenen “Rehberin izinde Alimin dizinde” projesi kapsamında Bilecik’e gelen 30 öğrenci’nin katılımıyla kentte bulunan türbe ve tarihi mekanlara gezi düzenlendi.
Gençlik Spor bakanlığı destekli proje kapsamında ilk olarak Çanakkale ve Bursayı gezen gençler, Bilecik’te Şeyh Edebali türbesi’ni ziyaret etti. Gençlere türbede görevli rehber Ertuğrul gündüz ve Engin Beyce Bilecik tarihi hakkında bilgiler verdi. 

Proje kapsamında ilk aşama olarak yaz kur’an kursları düzenlendiğini, ikinci aşamada ise bu gezilerin yapıldığını belirten dernek rehberi Bilal Tayyip Apaydın, “Biz Bilecik’te böyle güzel bir ortam olduğunu bilmiyorduk. Şeyh Edebali türbesi’nde bulunan tarih ve kültür şeridini çok beğendik, burada 9 dakikalık bir sinevizyon gösterisi izledik. Bilecik’te bunların olduğunu biliyor olmamız bundan sonra her gezimize Bilecik’i dahil edeceğimizin bir göstergesi oldu.” ifadelerini kullandı.

Öğrencilerin Bilecik gezisinin ardından Ankara’ya hareket edeceği bildirildi.

DSC_0203 DSC_0197 DSC_0200 DSC_0201

 

“REHBERİN İZİNDE ALİMİN DİZİNDE”
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin