REKOR KAN BAĞIŞI!

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanlığı ve Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Kızılay Klubü tarafından ortaklaşa kan bağış kampanyası düzenlendi.

Düzenlenen kan bağışı kampanyası kapsamında üç günde toplam yapılarak üniversitede başarılı bir bağışa imza atılmış oldu.

 

Türk Kızılayı Bilecik Şube Başkanı Selami Çınar, Kan bağışı ile ilgili yaptığı açıklamada, “Bir ünite kandan 3 kan ürünü elde edildiği düşünüldüğünde yapılan bağışların da önemi daha çok ortaya çıkmaktadır. Unutmayalım ki kan acil değil sürekli ihtiyaçtır” bunun bilincinde olarak öğrencilerinin bağışlara destek vermesi bizleri ayrıca onurlandırmaktadır. Bilecik Şeyh Edebali Üniversitesi Rektörü Prof. Dr İbrahim Taş’a, Kızılay Klübü Danışman Hocamız Muhammed Okur ‘a bizlere vermiş olduğu destekten ötürü ve öğrencilerimizin yapmış olduğu bağışlardan dolayı kendilerine Teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

REKOR KAN BAĞIŞI!
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 Yorum

  1. Daha fazlada olursa yer zaman uygun olmuyor en önemlisi kan vermeye geliyoruz en az bekleme süresi 2 saat hem ihtiyaç var diyorlar bence her gün bir kan alma aracı olsa daha iyi olur

    Cevapla
  2. kızılaya kan bağişladığımız zaman bıze kan lazım oldugunda neden ben başkalarından kan arıyorum neden ihtıyaç anında bana kan temın etmıyorlar çok merak edıyorum

    Cevapla
Bizi Takip Edin