ŞEHİDİMİZİN ADI OSMANELİ’NİN EN BÜYÜK PARKINDA YAŞATILACAK

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Hakkari’nin Şemdinli ilçesine bağlı Aktütün bölgesinde askeri aracın geçişi sırasında teröristlerin yola yerleştirdikleri patlayıcının infilak etmesi sonucu şehit düşen Bilecikli Osman Er’in (21) ismi, Osmaneli’nde şu an yapılmakta olan en büyük parka verilecek.
PKK’lı teröristlerin önceden yola döşediği el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan askerimiz 21 yaşındaki Piyade Er Osman ER’in ismi, Osmaneli Belediyesi tarafından Sakarya Nehri kenarında yapım çalışmaları devam eden en büyük parka verilecek.
Belediye Başkanı YMM Münür ŞAHİN, konuyla ilgili yaptığı açıklamada “İlçemizde tarihi ve manevi değerlerin yaşatılmasına ve yüceltilmesine özellikle önem veriyoruz. Tarihi değerlerimizin yaşatılması ve gelecek nesillere aktarılması Belediyemizin özellikle hassasiyet gösterdiği bir konu. Bundan önce Sakarya Nehri kıyısında yapımı biten parka “ Şehitler Parkı” adını vermiştik. Şu anda ise Gölpark projesi kapsamında yapılmakta olan en büyük parka, geçtiğimiz Pazar günü vatanımız uğruna gözünü kırpmadan canını feda eden şehidimiz Piyade Er Osman ER’in ismini vereceğiz. Bu şekilde şehidimizin ismini yaşatmış olacağız. İlçemize hayırlı olsun, şehidimizin ruhu şad olsun” dedi.


İLGİLİ HABERLER

ŞEHİDİMİZİN ADI OSMANELİ’NİN EN BÜYÜK PARKINDA YAŞATILACAK
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin