ŞEHİT MUSTAFA ÖZDEMİR SEYİR TERASI TÖRENLE HİZMETE GİRDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bozüyük’ün şehir manzarasına hâkim ilk Seyir Terası olan Şehit Mustafa ÖZDEMİR Seyir Terası düzenlenen açılış töreni ile hizmete girdi.

Seyir Terası Açıldı 2

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI’nın seçim vaatleri arasında yer alan ve yapımına büyük önem verdiği projelerden birisi olan Bozüyük’ün ilk Seyir Terası Yediler Mahallesi’nde yapılarak faaliyete geçti.

Yağan yağmura rağmen yoğun bir katılımla gerçekleştirilen açılış törenine Bilecik AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR, Kaymakam Köksal ŞAKALAR, Garnizon Komutanı Binbaşı Alper KOÇ, Belediye Başkanı Fatih BAKICI, Pazaryeri Belediye Başkanı Muzaffer YALÇIN, Osmaneli Belediye Başkanı Münir ŞAHİN, İlçe Jandarma Komutanı Binbaşı Süleyman CAN, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin GÜMÜŞ, Müftü Selami BAĞCI, Kent Konseyi Başkanı Muzaffer TEKELİOĞLU, AK Parti İl Başkanı Kadir BAYRAK, AK Parti İlçe Başkanı Mesut ÇETİN, Bozüyük Kadın Kolları Başkanı Gülcan BAYRAKTAR, AK Parti Kadın ve Gençlik Kolları üyeleri, muhtarlar ve mahalle sakinleri katıldı.

Seyir Terası Açıldı 4

Açılış konuşmasını yapan Bozüyük Belediye Başkanı Fatih BAKICI seyir terasının adına; Bozüyük’lü şehidimizin adını yaşatmak, ona ve diğer tüm şehitlerimize duyulan sevgi ve saygıyı göstermek amacıyla adını Şehit Mustafa ÖZDEMİR koyduklarını belirterek “biz burada şehidimizin adını yaşatmak istiyoruz. Türkiye’de terör olaylarının bitmesi ve hiçbir anne, babanın evlat acısı çekmemesi için her namaz kıldığımızda dua ediyoruz. Allah hiç kimseye evlat acısı vermesin” dedi. Daha önce sentetik saha sözünü, bu gün de 30 Mart Yerel Seçimlerinde verdikleri seyir terası sözünü yerine getirdiklerini belirten Başkan BAKICI “biz hep birlikte birlik beraberlik içerisinde bu memlekete hizmet etmeye geldik” diyerek tesisin yapımında emeği geçenlere teşekkür etti ve hayırlı olması temennisinde bulundu.

Seyir Terası Açıldı 5

Ardından konuşan AK Parti Milletvekili Halil ELDEMİR de tesisin hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunarak “Bugün burada Bozüyük’ü bir başka güzel görüyoruz ve Bozüyük inşallah ileri ki yıllarda daha da güzel görünecek. Belediye Başkanımız geldiği günden beri gerçekten çok güzel hizmetlere vesile oluyor. Sentetik sahalar ve Mahalle Konakları gibi bir çok projeyi hayata geçiriyor. Bizler bir oldukça, beraber oldukça daha böyle bir çok projede hayata geçecek. Ben yaşanan terör hadiselerinden hiçbir hemşerimizin endişe duymamasını istiyorum. Ülkemiz güçlüdür, milletimiz güçlüdür, memleketimize, milletimize, devletimize düşmanca bakan namlu doğrultan herkesin kökü kazınacaktır. Hiç şüpheniz olmasın” dedi. Tesisin yapımında emeği geçen herkese teşekkür eden Milletvekili ELDEMİR ayrıca Başkan BAKICI’dan tesiste açılış nedeniyle on beş gün boyunca ücretsiz çay ve kahve ikramı yapılmasını rica etti. Başkan BAKICI’da ELDEMİR’in ricasını geri çevirmeyerek kabul etti ve tüm Bozüyüklüleri seyir terasına çay içmeye davet etti.

Yapılan ikramın ardından açılış programı sona ererken davetliler terasın bahçesinde dolaşarak Bozüyük manzarası izledi.

6 Eylül 2015 tarihinde Dağlıca bölgesinde hain bir terör saldırısı sonucu şehit edilen Bozüyük’lü şehit Bakım Astsubay Çavuş Mustafa ÖZDEMİR’in adının verildiği seyir terası Bozüyük’ün ilk seyir terası olarak Bozüyük Belediyesi’nin ilklerinin arasında yer aldı. Şirinevler Caddesi’nde ve toplam 1350 metrekarelik bir alan üzerinde yapılan Seyir Terası Bozüyük’ü kuşbakışı gören bir konumda yapıldı. Projede; kapalı ve açık alanlarıyla birlikte yaklaşık 225 metrekarelik bir alana sahip kafeterya, etrafı taş duvarlarla çevrili ve ferforje korkulukları olan dinlenme amaçlı seyir terası, Bozüyük manzarasını izleyebilmek için dürbün, çocukların eğlenceli vakit geçirebileceği oyun alanları, otopark, dekoratif aydınlatmalar, ahşap ve estetik çiçekliklerle zenginleştirilmiş yürüyüş alanları yer alıyor.
Seyir Terası Açıldı 1

Seyir Terası Açıldı 2

Seyir Terası Açıldı 4

Seyir Terası Açıldı 5

Seyir Terası Açıldı 6

Seyir Terası Açıldı 9

Seyir Terası Açıldı 10

Seyir Terası Açıldı 11

Seyir Terası Açıldı 12

ŞEHİT MUSTAFA ÖZDEMİR SEYİR TERASI TÖRENLE HİZMETE GİRDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin