MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI MÜJDEYİ VERDİ

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bilecik Belediye Başkanı Selim Yağcı, birtakım açılış programına katılmak üzere ilimize gelen  Milli Eğitim Bakanı Prof. Dr. Nabi Avcı’dan, 2014’teki seçim vaatlerimiz arasında yer alan ”Bilecik Belediyesi Eğitim, Bilim ve Deney Merkezi” projesinin onaylandığı müjdesini aldıklarını belirtti.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, yaptığı açıklamada, Milli Eğitim Bakanımız Nabi Avcı’ya ziyaretlerinden dolayı teşekkür ettiklerini belirtti.

Bakanımız Nabi Avcı’nın ziyaretlerinde Bilecik ve ilçeleri için güzel müjdeler verdiğini belirten Belediye Başkanı Selim Yağcı,  şunları söyledi:

”Öncelikle şehrimizi ziyaret eden Milli Eğitim Bakanımız Sayın Prof. Dr. Nabi Avcı’ya çok teşekkür ediyoruz. Şehrimizin medarı iftiharı, hemşehrimiz, büyüğümüz olan Bakanımız Nabi Avcı bizleri bu kez de yalnız bırakmadı. Kendisi şehrimize teşrif ederek, birçok açılış programına katıldı ve müjdeler verdi. Bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetler sebebiyle kendisine ayrı ayrı teşekkür ediyoruz, şükranlarımızı sunuyoruz. Bugün kendisi bu ziyaretinde bizlere güzel bir haber, güzel bir müjde daha verdi. Bu güzel müjde, gerçekleştirilen açılış programında açıklanmadı ama Belediye Başkanlığı olarak, 2014 seçimlerinde halkımıza vaadettiğimiz Bilecik Belediyesi Eğitim Bilim ve Deney Merkezi’nin yapımı noktasında kendileri ile daha önce görüşmüştük. Bununla ilgili çalışma ve projeyi kendisine sunmuştuk. O projeye ilişkin gerekli onayı verdikleri müjdesini aldık.”

Ekran Alıntısı3

BİLİM VE SANAT MERKEZİ ŞEHRİMİZ VE ÇOCUKLARIMIZ İÇİN GÜZEL BİR PROJE

Eğitim, Bilim ve Deney Merkezi projesinin çocuklarımız ve şehrimizi çin güzel bir proje olduğuna vurgu yapan Belediye Başkanı Selim Yağcı açıklamasını şöyle tamamladı:

”Önümüzdeki günlerde buna ilişkin ihaleyi yaparak, bu güzel projeyi şehrimize kazandırmak istiyoruz. Böylelikle, ”Bilim ve Sanat Merkezi’mizin çocuklarımız açısından görsel noktadan onların eğitimine katkı sağlayacak ve ilimizdeki Bilim ve Sanat Merkesi (Bilsem) öğrencilerini de daha üst seviyeye çıkaracak bir çalışma olacak. Aynı zamanda hem okul hem de bu anlamda uzay bilimleri noktasında da fikir sahibi olmalarını sağlayacak. Sayın Bakanımız Nabi Avcı, bu güzel projenin onayını vererek, bize ve şehrimize büyük bir müjdeyi iletmiş oldu. Belediye Başkanı olarak, şehrim ve vatandaşlarımız adına Sayın Bakanımıza teşekkürlerimizi arz ediyorum. Bu güzel projenin şimdiden şehrimize hayırlı ve uğurlu olmasını diliyorum” dedi.

Ekran Alıntısı2

BİLECİK BELEDİYESİ EĞİTİM BİLİM VE DENEY MERKEZİ

Bilecik’in, Bilim ve Sanat hayatına birçok yönden renk katacak, büyük katkıları olacak, Eğitim, Bilim ve Deney Merkezi, 2 bin 500 metrekarelik inşaat alanı üzerine kurulacak.

 

İçerisinde eğitim programı için sınıflar, çalışma atölyeleri, Planatoryum alanı, eğitmen odalarını barındıracak olan merkezde ayrıca; soyunma odaları, sergi salonları, ilk yardım odası, okul grupları için beslenme alanları, galeri, satış mağazası, kütüphane, çocuk sineması, idari ofisler, cafe ve mutfak alanları, teknik birimler ve otopark alanı bulunacak.

Eğitim Bilim Deney Merkezi  (1)

MİLLİ EĞİTİM BAKANI NABİ AVCI MÜJDEYİ VERDİ
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin