ŞEHRİM İÇİN HER ŞEYE ADAYIM

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Belediye Başkanı Selim Yağcı, basın mensupları ile bir araya geldiği bilgilendirme toplantısında; ‘’Şehrim için vatandaşlarım için büyüklerimin uygun gördüğü ve verdiği her hizmet için adayım’’ ifadelerini kullandı.

Belediye Başkanı Selim Yağcı, ilimizdeki basın mensupları ile bir araya geldiği toplantıda Bilecik ve ülke gündemine ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.

14 yıl boyunca Bilecik ve şehir insanı için çalıştığını kaydeden Belediye Başkanı Selim Yağcı, ‘’Değerli arkadaşlar öncelikle şunu ifade edeyim. ’Şehrim için vatandaşlarım için büyüklerimin uygun gördüğü ve verdiği her hizmet için adayım. Halkımın ve büyüklerimin bana layık gördüğü her hizmet her işe adayım. Ben bu güzide topraklara ve hemşehrilerime 14 yıldır hizmet etme çabası ve gayreti içerisindeyim. Birileri neye aday olmaya hak ediyorsa, Selim Yağcı olarak ben de eğer partimin yetkili organları ve büyüklerimiz uygun gördüğü taktirde, milletimiz uygun gördüğü taktirde her şeye benim de hakkımın olduğunu düşünüyorum ve gocunacak da hiçbir şeyim yok. Gayet net olarak açıklıyorum. Taktiri hemşehrilerimiz bilir. Öyle Allah nasip ederse, yarın genel merkezimiz, belediye başkanlığına devam et derse ona da adayım. Öyle bir sahadan kaçmamız yok. Milletvekilliğine de adayım. Veya partimizle ilgili, siyasetle ilgili kurum ve kuruluş varsa ona da adayım. Bu konuda kim bana bu anlamda farklı şekilde ithamda bulunur. Ben 14 yıldır buradayım. Malımla mülkümle çoluğum ve çocuğumla buradayım ve her şeyim açık. 14 yılın 14 saniyesine kadar hepsinin hesabını verebilirim. Hesabını veremeyeceğim hiçbir şey yok. Onun için biz bu konularda gayet açığız ve gayet şeffafız. Kapalı kapılar ardında da hiçbir işimi yok’ ifadelerini kullandı.

ŞEHRİM İÇİN HER ŞEYE ADAYIM
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

8 Yorum

  1. O zor artik be başkanım bizim dükkanda size oy yok artik

    Cevapla
  2. 26 Mart 2018, 22:26

    secileceginii sanmıyorumm

    Cevapla
  3. Sen önce Cumhuriyet mahallesinin yollarını yap

    Cevapla
  4. 27 Mart 2018, 11:33

    Başkanım kusura bakmayın ama artık insanlar sizden nefret ediyor bunu koltuktan inince anlayacaksınız ak parti sizi herhangi bir yerden aday gösterirse bu akpartinin sonu olur inşallah ben yanılırım

    Cevapla
  5. 27 Mart 2018, 23:18

    Başkan artık hakimlik mi yapacaksın bestepede kapının önünü mü supurceksin yeter ki Bilecikten arka na bile bakmadan defol git

    Cevapla
  6. yeter artık baskanımm

    Cevapla
  7. 28 Mart 2018, 13:51

    seni aday yaparsa ak parti aday seçimi kaybettik demektir bilecikte.

    Cevapla
  8. 3 dönem baskanım artık tamam kararında bırakk

    Cevapla
Bizi Takip Edin