Tofaş Panjur   

Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

 

Tofaş panjur çeşitleri, araçların ön kısmında bulunan ızgara şeklinde olan ürünlerdir. Bu ürünler dışarıdan gelen her türlü pisliği motora aksatmadan önlemek amacıyla tercih edilir. Aynı zamanda Tofaş panjur çeşitleri, her Tofaş aracına uygun olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle farklı araçlar için uygun değildir.

Genellikle kalın plastik yapısı sayesinde kalın bir görüntülü sergileyebilir. Tofaş firmasının amblemi ile birlikte kullanılabilen Tofaş panjur çeşitleri metal ve siyah renklerde üretilmektedir. Boyanabilir, fakat tavsiye edilmez.

Tofaş Panjur Kullanımı ve Çeşitleri

Bu ürünlerin kullanılmadığı durumlarda motora pislik gideceği için çeşitli sorunlar yaşanabilir. Teknik aksamalar olmaması için mutlaka kullanılması sağlanmalıdır. Tofaş panjur çeşitlerinin kullanım amacı tamamı ile araçların sorunsuz bir şekilde çalışabilmesi ve motorlarında sorun çıkmaması adınadır.

Satın alınmak istenen Tofaş panjur çeşitlerine kaliteli sanayi ürünleri ve araç parçaları satan uygun fiyatlı olarak hizmet veren https://www.sanayiden.com/tofas-panjur-seti-armali-komple-kutulu-panjur-slx-93 internet adresinden ulaşabilirsiniz. Tüm ürünler uygun kargo seçenekleri ve kapıda ödeme imkânları ile müşterilere teslim edilmektedir.

Tofaş Panjur   
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Bizi Takip Edin