Tüzün ve Bakkalcıoğlu’ndan Birlik ve Beraberlik Örneği

featured
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cumhuriyet Halk Partisi Bilecik Milletvekili Yaşar Tüzün ve Bozüyük Belediye Başkanı Mehmet Talat Bakkalcıoğlu, Bozüyük’te esnaf ziyaretinde bulundu.

Bayram öncesinde Bozüyüklü hemşehrileri ile bir araya gelen Milletvekili Tüzün ve Başkan Bakkalcıoğlu, esnaflarla görüşerek bir süre sohbet etti, hayırlı iş ve bol kazanç temennisinde bulunarak bayramlarını kutladı.

Başkan Bakkalcıoğlu ile birlikte büyük bir sevgi ile karşılanan Milletvekili Tüzün, hemşehrilerinin de bayramını tebrik ederek daha nice sağlıklı ve güzel bayramlar geçirmelerini temenni etti.

CHP İlçe Başkanı İhsan Esel, Belediye Başkan Yardımcıları Mahmut Fındık, Vedat Kazıcı ve Ali Şahinoğlu’nun da katıldığı esnaf ziyaretinde vatandaşların memnun oldukları dikkatlerden kaçmazken; Tüzün ve Bakkalcıoğlu’nun gerçekleştirdiği esnaf ziyareti vatandaşlar tarafından  “Düşman mı Çatlattılar” yorumlarına neden oldu.

 

Tüzün ve Bakkalcıoğlu’ndan Birlik ve Beraberlik Örneği
Masal Organizasyon

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

3 Yorum

  1. Bizde dedik bütün siyasi partiler siyaseti unutmuş, millet için uğraşıyolar. Meğer Chp milletvekili ile chp belediye başkanı buluşmuş bu muydu yani.

    Cevapla
  2. Tribün kokan hareketler.

    Cevapla
  3. 5 Ağustos 2020, 08:01

    Semih Başkan görüyormu acaba kendi dışladıgı meclis üyeleriyle nereye gitmiş acaba halkın yanına gidince yanındaki memurlarla gidiyor sanki oyları onlar topladı bu çok güzel bir resim yaşar tüzün mesaj yolluyor anlyan anlyanlarsa

    Cevapla
Bizi Takip Edin